MENÜ

'Samsun'un her maçı final'

Küme düşme hattının hemen üstünde bulunan Manisaspor'u ağırlayacak Samsunspor'da zorlu 90 dakikanın hazırlıkları başladı. Son 6 haftaya girdiklerini hatırlatan teknik direktör Erhan Altın, "Her maça final havası ile çıkıyoruz. Şimdi dersimiz Manisaspor" ifadeseni kulandı.

'Samsun'un her maçı final'

Türkiye Futbol Federasyonu'nun puan silme cezasıyla şok olan Samsunspor, hafta sonu ateş hattından uzaklaşmak istiyen Manisaspor'u ağırlayacak. Zorlu 90 dakikanın hazırlaklarını teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlıar'da sakatlıkları devam eden Chikeluba Ofoedu ve Galin Ivanov katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Sefa Aksoy ile Canberk Aydın ise takımdan ayrı çalıştı. İdmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Altın, ligde son 6 haftaya girildiğini hatırlatarak, "Her maça final havası ile çıkıyoruz. Yani maçları tek tek düşünüyoruz. Şimdi önümüzde çok önemli Manisaspor maçı var. Rakibimizin de alt sıralardan kurtulmak için mücadele edeceğini biliyoruz. Şimdi dersimiz Manisaspor. Hem teknik, hem de taktik olarak tüm hazırlıklarımızı buna göre yapacağız" dedi.

Ofoedu riske edilmeyecek

Sakatlık ve cezaların üst üstte geldiğine işaret eden Altın, şunları dile getirdi: "Ivanov sezonu kapattı diyebiliriz. Bu oyuncuyu, eğer Play-Off’a kalırsak, orada oynatabilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Yine Ofoedu geçen maçta sakatlandı, Manisaspor maçında riske etmeyeceğiz. Canberk Aydın ise hem bizim, hem de Türk futbolunun çok değerli bir oyuncusu. Biz onun değerini biliyoruz ama fizik ve kondisyon olarak eksiklikleri var. Hazır olduğunda her zaman takımındaki yerini alacaktır. Ayrıca Manisaspor maçında takım kaptanımız Musa Aydın kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ