MENÜ

Real Madrid 1-0 Atletico Madrid

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde iki ispanyol devinin karşılaşmasına sahne olan maçta gülen taraf Real Madrid oldu ve yarı finale adını yazdırdı.

Real Madrid 1-0 Atletico Madrid

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Arda Turan'lı Atletico Madrid deplasmanda Real Madrid'e konuk oldu. Ev sahibi avantajını iyi kullanan Real Madrid maçın büyük bölümünde üstün oynadı ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. 31. dakikada Kroos'u düşürerek sarı kart gören milli yıldızımız Arda Turan 72. dakikada ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Ancak hakemin bu kararı Atletico Madrid'li oyunculardan ve yedek kulübüsinden büyük tepki gördü. Atletico Madrid'in 10 kişi kalmasıyla daha da yoğunlaşan Real Madrid atakları 87. dakikada meyvesini verdi. Ceza sahasına giren Ronaldo'nun pasına Chicharito topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Real Madrid maçı 1-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Real Madrid'in rakibi, 24 Nisan Cuma günü TSİ 13.00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak. Yarı finalde ilk maçlar 5-6 Mayıs, rövanşlar ise 12/13 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ