MENÜ

Emre Belözoğlu: İpler artık bizim elimizde

Bursa maçında sakinliğini koruyan ve yükselen tansiyonu indiren Emre Belözoğlu, performansıyla galibiyette önemli rol oynadı. Kaptan, “Hak ettiğimiz yere yükseldik. Artık ipler bizim elimizde. Süper Lig'de her şeyi biz belirleyeceğiz” dedi.

Emre Belözoğlu: İpler artık bizim elimizde

Sezon sonuna yaklaşılırken, Süper Lig’in hırçın çocuğu Emre Belözoğlu, Bursaspor maçı ile farklı bir görüntü sergiledi. Kaptan, kendisine güvenen teknik heyetin verdiği tüm taktikleri sahada uygularken, hem arkadaşlarını yönetti hem de oyunda tansiyonun arttığı anlarda devreye girip, olayları yatıştırdı. Hiçbir pozisyonda hakemle diyaloğa girmeyen tecrübeli futbolcu, 90 dakika boyunca sergilediği performansla gerçek bir lider görüntüsü çizdi.

‘Avantajı kullandık’

Mücadele sonrası da önemli mesajlar veren Emre, “9 haftadır zirveyi takipteydik. Adım adım rakiplerimizi izledik, ardından oynadığımız kritik maçlarda gerekli galibiyetleri aldık. Kısaca daha önce söylediğimiz gibi fikstür avantajını iyi kullandık. Zor maçları kazandık. Rakiplerimiz ise hem bize yenildiler hem de zirve yarışındaki rakiplerine puan kaybedince, 9 hafta sonra yeniden hak ettiğimiz liderliğe yükseldik. Bundan sonra ipler bizim elimizde. Artık Süper Lig’de her şeyi biz belirleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ