MENÜ

Dirk Kuyt, Eskişehir'de sahada

Bursa maçı öncesi sakatlanan ve kadrodan çıkarılan Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızından iyi haber geldi. İlerleyen haftaları düşünerek kendisini riske etmediğini dile getiren Kuyt, “Eskişehir'de sahada olacağım” diye konuştu.

Dirk Kuyt,  Eskişehir'de sahada

Gelecek sezon için Feyenoord ile anlaştığını, takımdan ayrılacağını açıklayarak Fenerbahçeliler’i üzen Dirk Kuyt, kritik Bursaspor sınavı öncesinde ısınma esnasında sakatlanarak ilk 11’deki yerini Emenike’ye bırakmıştı. Hollandalı yıldızın bu zorlu randevuda takımı yalnız bırakacak olması bir anda Sarı-Lacivertliler’i şoka uğratsa da maçın galibiyetle sonuçlanması herkesi rahatlattı. Ancak şimdi gözler Eskişehir sınavına çevrildi. Şampiyonluk yolunda Eskişehirspor’a karşı deplasmanda hayati önem taşıyan bir maça çıkacak olan Fenerbahçe’ye Kuyt’tan iyi haber geldi. Yapılan tetkiklerinin ardından durumunun ciddi olmadığı anlaşılan Kuyt, Eskişehir mücadelesine kadar hazır hale gelebilecek.

Müjdeyi verdi

Maç öncesi adalesinde keskin bir ağrı hissettiği için, ilerleyen haftaları riske etmemek adına oynamadığını dile getiren tecrübeli futbolcu, “Çok önemli maçlarımız var. 4. yıldız yolunda takımımı yalnız bırakmak istemiyorum. O yüzden oynamadım. Ancak Eskişehir’de sahada olacağım” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ