MENÜ

‘50 bin liramız olsa!'

3. Lig ekibi Halide Edip Adıvarspor'un Başkanı Sedat Cengiz'in şike iddialarına, Çine Madranspor Başkanı Ali Örter'den yanıt geldi. Örter, “Futbolcularımız parasızlıktan idmanları boykot ediyor. 50 bin lira paramız olsa bunu mu düşüneceğiz?” dedi.

‘50 bin liramız olsa!'

Halide Edip Adıvarspor’un kurulduğu günden bu yana başkanlığını yapan ve Şişli temsilcisini 2. Amatör Lig’den 3. Lig’e taşıyan Sedat Cengiz, kamuoyunu önceki gün şok edecek açıklamalarda bulunmuştu. Çine Madran-Halide Edip Adıvarspor maçı öncesi karşılaşmanın skoruna direkt etki etme girişiminde bulunulduğunu ve futbolcularına 50 bin lira para teklif edildiğini söyleyen Sedat Cengiz’e yanıt geldi. Aydın temsilcisi Madranspor Başkanı Ali Örter, iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti.

‘Kendi hatalarını örtüyorlar’

Konuyu adli mercilere taşıyacaklarını vurgulayan Ali Örter, “Futbolcular paralarını alamadıkları için 3 haftadan bu yana antrenmanları boykot ediyor. İddia edildiği gibi 50 bin liramız olsa, önce oyuncularımıza dağıtırız. Halide Edip Adıvarsporlular sahada mücadele etmek yerine, düşme korkusuyla ve kendi hatalarını örtmek için karşılaşmanın üzerinden neredeyse 2 hafta geçtikten sonra böyle bir açıklama yapıyor. Başkanları Sedat Cengiz’i de arayıp bu konudaki tepkimi ilettim. Bana, açıklamasında bizi hedef almadığını söyledi” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ