MENÜ

Şanlıurfaspor'dan TFF'ye tepki

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi. 8 günde 3 maça çıkacaklarını dile getiren Yeşi-Sarılı iadareci, "Bu maç programlarını yapanların neye hizmet ettiklerini anlamakta zorluk çekiyorum" dedi.

Şanlıurfaspor'dan TFF'ye tepki

Süper Lig hedefiyle mücüdele eden Şanlıurfaspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'çifte standart' uyguladığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Güneydoğu temsilcisinin futbol şube sorumsulu Maruf Güneş imzasıyla yapılan yazılı açıklamada geçen hafta yaklaşık 30 derece sıcaklıkta saat 14.00’te Bucaspor ile karşılaştıkları hatırlatıldı. Bu hafta ise yine aynı saatte 25 Nisan Cumartesi günü Altınordu ile karşılaşacaklarını aktaran Güneş, bu maçtan iki gün sonrada da Denizlispor ile hafta içi karşılaşacaklarını ve ardından 3 gün sonra ise Giresunspor deplasmanına çıkacaklarını belirtti.

'Art niyet arıyoruz'

söz konusunu maç programının kendileri için dezavantaj teşkil ettiğine dikkat çeken Güneş şu ifadeleri kullandı: "Rakibimiz, Adana Demirspor 11 günde 3 maç oynayacak. Bunların ikisini kendi sahasında birini ise deplasmanda oynayacak. En önemli sorunlardan biri de rakibimizin tüm maçlarının gece olması. Şanlıurfaspor’un maçlarına baktığımızda ise 2’si gündüz birisi gece. Gece maçını kendi sahamızda, gündüz maçlarını ise deplasmanda oynayacağız. Biz burada art niyet arıyoruz. Bu maç programlarını yapanların neye hizmet ettiklerini anlamakta zorluk çekiyorum." Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) program yaparken daha duyarlı olması gerektiğini öne süren Güneş ayrıca, TFF’nin tüm takımlara eşit mesafede durmasını arzuladıklarını belirtti. Güneş, maçların tarihlerinin birbirine çok yakın olması nedeniyle idman eksiklikleri bulunacağını ve vakitlerinin büyük bir bölümünün yolda geçecek olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ