MENÜ

"Ödenmiş paraları geri alacağız"

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil, 5-1'lik Kasımpaşa galibiyetini, futbolcuların geçen hafta kulübe yapılan haksız saldırıya bir yanıtı olarak nitelendirdi.

"Ödenmiş paraları geri alacağız"

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ürkmezgil, “Geçen hafta olağanüstü şartlar yaşamıştık. Bu nedenle galibiyetin her türlüsüne ihtiyacımız vardı. 5-1 gibi farklı bir skor olması elbette bize daha büyük moral verdi. Geçen hafta haksız saldırılara uğradık. Ama bunu futbolcularımız temizlemesini bildiler. Bu nedenle çok mutluyuz” dedi.

FUTBOLCULAR DA YAŞANANLARDAN ETKİLENİYORDUR

Genel sekreter Ürkmezgil, “Futbolcular da mutlaka bu yaşananlardan etkileniyorlardır. Sonuçta bizim onları düşündüğümüz gibi onlar da kulüplerini düşünüyorlardır. Dolayısıyla bu haksız saldırılar karşısında çok daha motive oluyorlardır. Ben kendi adıma Kasımpaşa maçından endişeli değildim. Ben galip geleceğimize inanıyordum. Galibiyetten emindim” ifadelerini kullandı.

GÜNAY’I KAZANDIK

Ahmet Ürkmezgil, ”Her musubetten bir hayır doğarmış derler, dolayısıyla Günay’ı sezon başından beri çok beğeniyorduk. Topu oyuna sokuşu, fiziği ve duruşu çok iyi. Diğer iyi iki kalecimiz sakat; ama biz bu süreçte Günay’ı kazandık. Kendine güveni üst düzeyde” dedi.

METİN-ALİ-FEYYAZ DÖNEMİNİ YAKALADIK

Ürkmezgil, “Şampiyonluk yarışı veren bütün takımların şansı eşit. Ama umarım sezon sonunda şampiyon olan takım biz olacağız. Metin-Ali-Feyyaz’lı efsane kadromuza en yaklaşan bu kadroyu görüyorum ben. Bize o günleri yaşatıyorlar” şeklinde konuştu.

ÖDENMİŞ BÜTÜN PARALARI GERİ ALACAĞIZ

Beşiktaş’a haciz uygulaması yapan reklam-tanıtım şirketine açılan dava hakkında da konuşan Ürkmezgil, “Bu dava sonunda ödemiş olduğumuz paraların da alınacağını düşünüyorum. Geriye dönük olarak bütün ödenmiş paraları geri alacağız” dedi.

BAŞKAN VE İKİNCİ BAŞKAN BİRBİRİNE KIRGIN MI?

Haciz olayı nedeniyle yönetim içerisinde, özellikle de başkan ve ikinci başkan arasında tartışma ve kırgınlık olduğu yönündeki iddialar için ise Ahmet Ürkmezgil, “Söz konusu değil. Böyle bir anda tartışma olabilir. Böyle anlarda insanlar birbirlerine karşı olabilir mi? Aksine yönetimimiz birlik içerisinde bu olaya tepkisini koydu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ