MENÜ

Liverpool'da yaprak dökümü

Beşiktaş yenilgisiyle başlayan çöküntü Aston Villa'ya kaybettikleri maçla Federasyon kupasından elenen Liverpool'da 10 oyuncu ile yollar ayrılıyor ve radikal değişiklikler getiriliyor.

Liverpool'da yaprak dökümü

BRENDAN RODGERS İLE DEVAM

Kulüp kötü gidişe rağmen Brendan Rodgers ile devam kararı aldı. Steven Gerard'ın LA Galaxy'ye transferinden sonra kontratı biten iki oyuncu Glen Johnson ve Kolo Toure ile yollar ayrılıyor. Bu iki oyuncuya yeni kontrat önerilmiyor. Sezon sonu istedikleri takıma bedelsiz olarak gidebilecekler.

Raheem Sterling yeni kontrata imza atmaya yanaşmadı. City'nin radarında ve Liverpool'dan kesin ayrılmak istediği gündemde.

Martin Skrtel'e ile yeni kontrat için masaya oturulmadı. Wolfsburg gelişmeleri yakından takip ediyor.

Sağbek Javi Manquillo sezon sonu İspanya'ya dönüyor. 16 Milyona alınan Balotelli için kulüp tekliflere açık ama haftada 80 bin Pound olan haftalığı sorun olarak gözüküyor

Diğer iki santrfor Fabio Borini ve Rickie Lambert için gelecek tekliflere hayır denmeyecek. Kaleci Mignolet'in yanına bir kaleci transferi yapılacak.

Liverpool için tek olumlu haber Sturridge ve Coutinho'dan sonra Jordan Henderson'un 2020 senesi bitimine kadar haftada 100 bin poundluk kontrata imza atması.

Edip ADANIR / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ