MENÜ

Kurtarıcı Pierre Webo!

Bu sezon ligde sadece 6 golü bulunan Webo'nun filelere gönderdiği her top, puan olarak geri döndü. Tecrübeli golcü, skora katkı yaptığı 6 maçta, takımına tam 16 puan kazandırdı. Bursa'yı da boş geçmeyen Webo, takımı şampiyonluk yarışında tutmayı başardı.

Kurtarıcı Pierre Webo!

Webo yine yaptı yapacağını... Bursaspor filelerine gönderdiği golle takımına galibiyeti getiren Kamerunlu futbolcu, bu sezon tam anlamıyla kurtarıcı rolüne soyundu. Öyle ki, neredeyse attığı her gol puan olarak geri dönüyor. Tecrübeli futbolcunun ligde sadece 6 golü bulunuyor. Ancak bu gollerin hepsi kritikti. 5 maçta doğrudan galibiyete katkı yapan Webo, 1 karşılaşmada da beraberliği sağlayan isim olarak ön plana çıktı. İlk haftada Karabük, 9. haftada Rize, dün de Bursa karşısında galibiyet gollerini kaydeden Webo, Konya ve Eskişehir maçlarında da fileleri havalandırıp skora katkıda bulunmuştu. Ayrıca 5-1’lik Rize sınavında da 1 gol 1 asist yapan Webo’nun, tek golle kazanılan Beşiktaş derbisinde de bir asisti var.

Yedekliği dert etmedi

Kendisine her görev verildiğinde elinden geleni yapan ve takımına katkı sağlamaya çalışan Webo, yedek kalmayı da asla dert etmedi. Hep çalıştı ve sıra kendisine geldiğinde aynı azimle mücadele etti. Onun bu tavrı hem hocalarını hem takım arkadaşlarını hem de taraftarları mutlu ediyor. Maç sonunda yaptığı açıklamada, kazandıkları için çok rahatladıklarını belirten Webo, golü kimin attığının önemli olmadığını, herkesin takım için mücadele ettiğini söyledi.

Alkışlar Hasan Ali’ye

Mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olan Hasan Ali Kaldırım sol beke geçtikten sonra saha içinde düzen değişti. Caner Erkin bir ara sağ açığa geçerken, Bursaspor tehlikeli pozisyonlar bulmaya devam ediyordu. İşte bu anlardan birinde Caner, topu çizgiden çıkararak, Yeşil-Beyazlı ekibin golünü önledi ve görevini başarıyla getirerek, takımının kazandığı 3 puanda önemli rol oynadı. Hafta içindeki kupa mücadelesinde de forma giyen Hasan Ali, böylece kendisine şans verildiğinde ne kadar faydalı olacağını bir kez daha göstermiş oldu.

Bekir attı, Emre kızdı!

Maçın ikinci yarısında ilginç bir pozisyon yaşandı. Kendi sahasında kornere çıkmak üzere olan topu kovalayıp kapan Emre Belözoğlu, arkadaşı Bekir’e pası verdikten sonra sekerek yürüyordu. Bekir ise Emre’nin sakatlandığını düşünerek topu taca gönderdi. Meşin yuvarlak arkasından geçerken bir anda hareketlenen Emre, topun taca gittiğini görünce Bekir’e tepki gösterdi ve “Niye dışarı vuruyorsun, geldiğimi görmüyor musun” diye bağırdı.

Caner Erkin yine yaptı

Süper Lig’in en çok asist yapan oyuncularından Caner Erkin, dün vasat akşamlarından birini yaşadı. Oyun içinde sık sık pozisyon değiştiren milli futbolcu, buna karşın skora yine etki etmeyi başardı. Webo’nun attığı golde topu ceza sahasına gönderen ve tehlikeyi başlatan isim, Caner Erkin’di.

Kadıköy’de 80’den sonra

Fenerbahçe, Şükrü Saracaoğlu’nda çıktığı son 3 maçı da 1-0’lık skorlarla kazandı. Bir başka ilginç tesadüf ise bu karşılaşmalarda gollerin hep 80. dakikadan sonra gelmesiydi. Fener’in bu şekilde mağlup ettiği takımlar da Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor’du. Sarı-Lacivertliler böylece çok kritik bir periyodu hasarsız atlatmış oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ