MENÜ

Hannover 96 sezon sonuna kadar Frontzeck'e emanet

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hannover 96'nın Tayfun Korkut'un yerine teknik direktörlüğe getirdiği Michael Frontzeck, kulüple 5 maçlık bir sözleşme yaptığını söyledi.

Hannover 96 sezon sonuna kadar Frontzeck'e emanet

Frontzeck, takımın başında çıktığı ilk antrenmanın ardından HDI-Arena’da düzenlenen toplantıda basına tanıtıldı.

Hannover 96’nın Bundesliga’da kalmasının önemini vurgulayan Frontzeck, artık geçmişte olanlarla ilgili konuşmayacaklarını ve ileriye bakacaklarını belirtti. Sezon sonuna kadar görevlendirildiğine dikkati çeken Alman çalıştırıcı, "5 maçlık bir anlaşma var. Yazın ne olacağını kimse bilmiyor" ifadesini kullandı.

Ligde kalmayı başaracaklarını öne süren Frontzeck, takımı da bu konuda istekli gördüğünü paylaştı.

Hannover 96 Başkanı Martin Kind de takımın Bundesliga’da kalması durumunda Frontzeck’in sözleşmesinin otomatik olarak uzatılması gibi bir anlaşmanın bulunmadığını bildirerek, "Tüm opsiyonları açık tutuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Frontzeck 2000-2005 yılları arasında Borussia Mönchengladbach ve Hannover’de antrenör olarak görev yaptıktan sonra teknik direktör olarak sırasıyla Alemania Aachen, Arminia Bielefeld, Borussia Mönchengladbach ve en son 2012-2013 yıllarında St. Pauli takımını çalıştırmıştı.

Son 13 maçta galibiyet alamayan ve puan cetvelinde 29 puanla 15 sıraya gerileyen Hannover 96’nın yönetimi, dün Tayfun Korkut’un görevine son verildiğini açıklamıştı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ