MENÜ

Fenerbahçe'ye 12. adamdan müthiş destek

Fenerbahçe'de, liderlik için çıkılan Bursasspor karşılaşmasına gelen taraftarlar, oldukça heyecanlı bir 90 dakika izledi.

Fenerbahçe'ye 12. adamdan müthiş destek

Bu sezon büyük maçlar dışında Şükrü Saracoğlu’ndaki maçlara fazla ilgi göstermeyen futbolseverler, bunlara oranla daha fazla bir kabalıkla tribünlerdeki yerlerini aldı. Fenerium ve Migros kale arkası tribünlerinde çok az sayıda boşluk kaldı. Kulübün bilet satışı yapmadığı okul tarafındaki kale arkası tribününde az sayıda seyirci yer alırken, maraton alt tribündeki boşluklar da dikkatlerden kaçmadı. Maça gelen 25.679 kişi, takımlarından desteğini bir an olsun esirgemezken, son anlarda gelen galibiyet golüyle adeta kendilerinde geçtiler ve takımı alkışladılar.

Volkan kaleyi gole kapattı

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, kalesindeki kritik pozisyonlarda devleşmeyi başardığı ve galibiyette pay sahibi olan isimler arasında kendisine yer buldu. İlk yarıdaki Bursa ataklarında kalesini gole kapatan Volkan, ikinci yarında Fernando Belluschi’nin uzaktan attığı şutu harika bir şekilde uzanarak kurtarmayı başardı. Deneyimli kaleci, son 3 lig maçında kalesinde sadece 1 gol gördü. Tek golünü, 5-1 kazanılan Çaykur Rize mücadelesinde yemişti.

Gökhan Gönül hiç durmadı

Kanarya’nın en önemli kozları arasında yer alan Gökhan Gönül, her zaman olduğu gibi kendi performansının altına Bursa karşısında da düşmedi. Sağ bekte yine etkili bir futbol ortaya koyan Gökhan, hem savunmada hem de hücumda takımına katkı verdi. Özellikle ikinci yarıda, sol bekte oynayan Caner Erkin’in önünde oynamasıyla birlikte daha etkili kullanan milli futbolcu, teknik heyetten de bir kez daha tam not almayı başardı.

Bruno Alves’e iki talip var


Bursa karşılaşmasında savunmada Bekir İrtegün’le birlikte stoperde oynayan Bruno Alves’i, ülkesi Portekiz’in iki önemli takımının listesine aldığı bildirildi. Portekiz’in ünlü spor gazeteleri arasında yer alan A Bola’nın haberine göre hem Benfica’nın hem de Sporting Lisbon’un, Alves’i önümüzdeki sezon kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Sözleşmesi 2016’da bitecek olan 33 yaşındaki oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ