MENÜ

Fenerbahçe'de Kuyt ve Meireles ayrı çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. haftasında, 25 Nisan Cumartesi günü, deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Fenerbahçe'de Kuyt ve Meireles ayrı çalıştı

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Bursaspor'u 1-0 yenerek liderliği ele geçiren Fenerbahçe, hafta sonu oynanacak Eskişehir maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 25 dakika sürdü. Dün akşamki Bursaspor maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman, dayanıklılık koşusuyla sona erdi. Kaleciler Mert Günok, Erten Ersu ve Anıl Demir, Kaleci Antrenörü Murat Öztürk yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Raul Meireles ve Bursaspor maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Dirk Kuyt, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sarı-Lacivertli takım hazırlıklarına, 22 Nisan Çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesisleri’ndeki bu antrenman saat 18.00’de başlayacak.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ