MENÜ

Fenerbahçe Ülker İstanbul'da

Euroleague'de tarih yazarak Final Four'a kalan Fenerbahçe Ülker, İstanbul'a geldi. Havalimanında açıklamalarda bulunan Obradovic'in şampiyonluk için yaptığı açıklama ise ders gibiydi.

Fenerbahçe Ülker İstanbul'da

Euroleague son 8'de son şampiyon Maccabi Electra'yı 3-0'lık seriyle geçip, Final Four'a kalan Fenerbahçe Basketbol Takımı az önce İstanbul'a döndü.

İstanbul'da aldığı iki galibiyet sonrası İsrail'deki üçüncü maçta, Maccabi'yi uzatmalarda 75-74'lük skorla deviren Sarı-Lacivertliler coşkulu bir şekilde karşılandı.

Kariyeri boyunca 14. kez Final Four'da boy gösterecek olan coach Zeljko Obradovic, "Final Four'a hazırlanmak için 21 günümüz var. Konuşmak için erken. Öncelikle oyuncularımızı dinlendireceğiz" dedi.

Taraftarın desteği nedeniyle de mutlu olduğunu söyleyen Sırp hoca, "Sezon sonuna kadar bu desteklerini devam ettirmelerini istiyorum. Onların desteği bizim için çok önemli" ifadesini kullandı.

Obra'dan ders gibi açıklama

Obradovic, "Sezon başından beri hep söylüyorum. Oyuncularımın hepsi kendilerini önemli hissetmeli. Takım içinde çok iyi bir kimya var. Onlarla gurur duyuyorum" diye konuştu. Obradovic, Anadolu Efes'in de Real Madrid'e karşı seride 2-0 geride olmasına rağmen önemli bir şansının olduğunu söyledi.

Şampiyonluk şansı da sorulan Sırp koç adeta ders gibi açıklamayaptı ve "Bunu konuşmak için erken. Kupa için çok çalışmamız lazım." dedi.

Basketbolcular ise havalimanına gelir gelmez yaptığı birer cümle ile şu ifadeleri kullandılar:

Nemanja Bjelica: Pek fazla gülmüyorum ama gerçekten mutlu olduğumu söyleyebilirim.

Melih Mahmutoğlu: Daha iyi takım olduğumuzu göstermiştik. Her şey çok güzel gidiyor şimdilik.

Goudelock: Çok zor bir maçtı ama bir şekilde kazanmayı başardık.

Kenan Sipahi: İlk maçta biraz tedirgin olmuştum. Bizde bu tarz maçları oynayan oyuncu sayısı azdı.



Haberin Devamı
YORUM YAZ