MENÜ

Ersun Yanal: Sizi hep böyle görmek istiyorum

Trabzon soyunma odasında büyük bir mutluluk vardı. Oyuncular galibiyeti 'selfie' çekip taraftarları ve sevenleriyle paylaşırken Yanal da ekibine şöyle seslendi: Bugün kalitenize yakışanı oynadınız. Tebrik ederim ve sizi artık hep böyle görmek istiyorum.

Ersun Yanal: Sizi hep böyle görmek istiyorum

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından teknik direktör Ersun Yanal ve Trabzonsporlu futbolcuların mutluluğu sahadan koridora ve oradan da soyunma odasına taşındı. Oyuncular galibiyeti çektikleri zafer ‘selfieleri’ aracılığıyla taraftarlar ve sevenleriyle paylaşırken Yanal’ın gelişiyle coşku daha da katlandı.

Medya önünde futbolcularına övgüler yağdıran Karadeniz temsilcisinin hocası, benzer cümleleri soyunma odasında da kullandı. Ersun Yanal’ın öğrencilerine, “Bu geceki arzunuz muhteşemdi. Kalitenize yakışır oynadınız ve haklı bir galibiyet aldık. Bu galibiyetin taraftarımızı nasıl mutlu ettiğini gördünüz.

O yüzden artık ben sizden hep aynı performansı bekliyorum” dedi. Bordo-Mavili ekibin yıldızları da Ersun Yanal’ın bu sözlerini alkışlayarak onayladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ