MENÜ

Elazığspor'da Ümit Özat'tan sonra 3 futbolcu daha ayrıldı

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, düzenlediği basın toplantısında Ümit Özat'ın istifasının ardından kulüpten ayrılan 3 futbolcu ile son defa görüşeceğini belirterek, kalan 6 maçta Bayram Bektaş ile yollarına devam edeceklerini söyledi.

Elazığspor'da Ümit Özat'tan sonra 3 futbolcu daha ayrıldı

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, bugün akşam saatlerinde kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Ümit Özat'ın istifasının ardından takım kaptanları Eren Aydın, Mehmet Çakır ve kaleci Ferhat Odabaşı'nın da kulüpten ayrıldıklarını belirterek, "Ümit Hoca istifa ettikten sonra Eren Aydın, Mehmet Çakır ve Kaleci Ferhat Odabaşı da gitti. Bu arkadaşlar beni telefonla arayarak kendilerini izinli saymamızı istediler. Bu saatten sonra dönmelerinin futbolcular açısından sıkıntı olacağını söylediler. Ben de yönetim ile görüşerek kendilerini arayacağım. Kulübe gelecekler ve alt yapıda sezon sonuna kadar antrenmana çıkacaklar, ya da anlaşırsak göndeririz" dedi.

Başkan Öztürk, teknik direktörlük konusunda Bayram Bektaş ile anlaştıklarını ifade ederek, "Bayram Bektaş, tanıdığımız bir arkadaşımız. Şu an Katar'da yardımcı antrenör olarak çalışıyor. Türkiye'de çalışmak istediğini öğrendik. Kendisine teklif götürdük, kabul etti. 6 maçlık anlaştık. Bu 6 maçlık sürede takımı görsün, uyum sağlanırsa 6 maç sonunda tekrar masaya oturur, mukavele imzalarız" diye konuştu.

Elazığspor Sportif Direktörü Mehmet Kaplan'ın da Ümit Özat'tan sonra kalmasının etik olmayacağını kendisine söyleyerek ayrılmak istediğini anlatan Başkan Öztürk, kendisi ile helalleşerek ayrıldıklarını kaydetti. Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, maddi sıkıntılarının devam ettiğini ve takıma sahip çıkılması yönünde çağrıda bulundu.

ŞAHİSMAİL GEZİCİ - ELAZIĞ / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ