MENÜ

Divan Kurulu komisyon kuruyor

Açıklanan 881 milyon liralık borcun aslında 1 milyar 508 milyon olduğunu savunan Divan Kurulu, tüzüğün kendilerine verdiği yetkiyi kullanarak komisyon kurma kararı aldı. Hesap uzmanlarının bulunacağı komisyon gerçek borcu ortaya çıkaracak.

Divan Kurulu komisyon kuruyor

Beşiktaş Kulübü’nde Fikret Orman’ın başkanlığındaki yönetim ve Yalçın Karadeniz başkanlığındaki Divan Kurulu; borçlar yüzünden karşı karşıya geldi... Borçlarda belirsizlik ve tutarsızlık olduğunu savunan Divan Kurulu, gerçek borcun ortaya çıkması için tüzüğün kendilerine verdiği yetkiyi kullanarak bir komisyon kurma kararı aldı. Divan Eski Başkanı Şeref Nasır’ın yetkili olacağı komisyonda hesap uzmanları yer alacak. Kulübün gerçek borcunu kendilerinden gizlediğini savunan Divan Kurulu’nun kuracağı komisyon, yapacağı incelemeler sonucunda ortaya çıkacak olan rakamları kamouoyu ile de paylaşacak.

DENETİM RAPORU GEÇ GÖNDERİLMİŞTİ

Geçtiğimiz şubat ayında yapılan Divan Kurulu toplantısında kulüp yönetimi, teknik imkansızlıklar nedeniyle denetim raporunu sunamamış ve 10 gün sonra söz konusu borç tablosunu Divan Kurulu’na ulaştırmıştı. Gerçek borcun saklandığını düşünen Divan Kurulu da yaptıkları araştırmada da kendilerine gönderilen borç rakamının 881 milyon 558 bin lira değil 1 milyar 508 milyon lira olduğunu ortaya çıkardı. Yeni kurulacak olan komisyonun yeniden yapacağı araştırmalar sonucunda ortaya çıkacak gerçek rakam 9 Mayıs’ta yapılacak olan Divan Kurulu toplantısında da üyelerle paylaşılacak.

DİVAN TOPLANTISI ARENA'DA


Beşiktaş Kulübü’nde 9 Mayıs’ta yapılacak olan Divan Kurulu toplantısı yeni stat Vodafone Arena’nın altında yapılacak. Başkan Fikret Orman’ın isteği doğrultusunda böyle bir karar alındığı öğrenildi.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ