MENÜ

Beşiktaş'ın 3 mucize adamı

Günay Güvenç, Tomas Sivok ve Jose Sosa'nın Kasımpaşa karşısındaki performansları Beşiktaş'ın şampiyonluk umutlarını yeşertti. Yarım sezon maç oynamayan Günay ile 5 ay sonra sahalara dönen Sivok adeta küllerinden doğarken, Sosa da müthiş bir geri dönüşe imza attı.

Beşiktaş'ın 3 mucize adamı

Kasımpaşa’yı farklı yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını yeniden ortaya koyan Beşiktaş’ta; Günay Güvenç, Tomas Sivok ve Jose Sosa’nın başarılı performansları Süper Lig’de son 7 haftaya girilirken büyük sevinçle karşılandı.

Kiralık gittiği Mersin İdmanyurdu ile yollarını ayırarak devre arasında Beşiktaş’a geri dönen Günay, Kasımpaşa maçında Babel’in gollük vuruşunda yaptığı kritik kurtarışla galibiyette önemli rol oynamıştı.

Yarım sezon resmi maç oynamamasına rağmen Tolga Zengin ve Cenk Gönen’in sakatlığında bulduğu şansı çok iyi değerlendiren Günay sınıfı geçerken, Sivok da savunmadaki başarısıyla alkışları topladı.

Sakatlığı yüzünden yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalan Çek stoper, Başakşehir maçının ardından Kasımpaşa’ya karşı da tam not aldı.

Teknik Direktör Slaven Bilic’in gözüne girmeyi başaran Sivok, yönetimin de yüzünü güldürdü. Siyah-beyazlıların, deneyimli oyuncunun sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeyi gündeme alabilecekleri aktarıldı.

Jose Sosa’nın, Kasımpaşa karşısındaki performansı ise şampiyonluk umutlarını ciddi şekilde artıran bir gelişme oldu. Bilic’in, attığı golün yanı sıra orta sahadaki akıl dolu paslarıyla dikkatleri üzerine çeken Arjantinli futbolcuyu el üstünde tuttuğu ve kalan 7 haftada performansını daha da yukarıya çekmesini istediği vurgulandı.

Kaynak: Milliyet
Sosa asistlerine devam edecek

Haberin Devamı
YORUM YAZ