MENÜ

Yeni transfer Sivok

Milli aradaki çalışmalarda yaptığı büyük çıkışla formasına 29 maç sonra Başakşehir karşısında dönen Sivok, vites yükseltti. Önceki günkü Kasımpaşa mücadelesindeki etkili oyununu bir asistle süsleyen Çek savunmacı için Twitter'da 'yeni transfer' yakıştırmaları yapıldı.

Yeni transfer Sivok

Beşiktaş’da Ocak ayında transfer listesine konulan, ardından üst üste yaşadığı sakatlıklar ve teknik ekibin farklı tercihleri nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Tomas Sivok, yaptığı müthiş geri dönüşle Beşiktaş’ta ikinci baharını yaşıyor.

Milli aradaki takım çalışmalarında sergilediği performans sonrası, 29 maç sonra Başakşehir’e karşı görev alan 31 yaşındaki savunmacı, yükselişini, önceki günkü Kasımpaşa maçında da sürdürerek alkış topladı. 90 dakika boyunca yer aldığı mücadelede sıfır hatayla oynayan tecrübeli futbolcu, Mustafa Pektemek’in attığı golün asistini de yaparak teknik direktör Slaven Bilic’i adeta mest etti.

Yok böyle bir geri dönüş!

Başarılı performansını 580 gün sonra yaptığı asistle taçlandıran Sivok’un etkili görüntüsü, Siyah-Beyazlı taraftarları da çok mutlu etti. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan binlerce taraftar, Çek savunmacıyı öve öve bitiremezken, tecrübeli stoper için, ‘Yeni transferimiz hayırlı olsun’ yorumları yapıldı.

Sözleşme sezon sonunda...

Takımıyla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve yönetimin ilk etapta yola devam etmeme kararı aldığı Sivok, başarılı performansıyla kulübü ikileme düşürdü. Tecrübeli futbolcunun kalan 7 haftalık süreçte etkili bir görüntü çizmesi halinde teknik direktör Slaven Bilic’in, Çek futbolcuyla kontrat yenilenmesini isteyebileceği bildirildi.

Pedro Franco’yu yedi bitirdi!


Beşiktaş’ın UEFA Avupa Ligi’nde Club Brugge’e Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 3-1 kaybettiği maçtaki kötü performansının ardından gözden düşen Pedro Franco, Sivok’un geri dönüşü sonrasında iyice geri planda kaldı. Kara Kartal’da bu sezon 36 maçta forma giyen 23 yaşındaki Kolombiyalı’nın, takımının Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında yedek kulübesinde kalması sebebiyle üzgün olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ