MENÜ

Recep Bölükbaşı: Kudurmuşlar

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'dan flaş sözler: “Bana ve oğluma küfür ettiler, Fenerbahçe herkesle ters. Kudurmuş gibiydiler, biz misafiriz orada. Şikayetçi oldum. Saldırıya uğradılar, geçmiş olsuna gittik. Orada bulunan adam bize ana avrat küfür ediyor. Ne oluyor bu Fenerbahçe'ye?

Recep Bölükbaşı: Kudurmuşlar

Fenerbahçe-Bursaspor maçının son anlarında saha içerisinde futbolcular arasında yaşanan gerginlik tribüne de yansıdı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe’nin bulunduğu bölümde gerginlik çıktı. Küfür ettikleri gerekçesiyle 3 Fenerbahçeli taraftar gözaltına alındı. Timsah’ın patronunun olayla ilgili açıklamaları ise geceye damga vurdu. İşte Bölükbaşı’nın sözleri:

‘Avukatım da yanımdaydı, davacıyım’

“Bana ve oğluma küfür ettiler, şikayetçi oldum. Biz nereye gidiyoruz. Fenerbahçe’ye bakıyoruz, herkesle ters. Kudurmuş gibiydiler, biz misafiriz orada. Polis de görüntüleri kayıt altına aldı, avukatım da yanımdaydı ve şikayetçi oldum. Fenerbahçe saldırıya uğradı, geçmiş olsuna gittik ve orada bulunan adam bize ana avrat küfür ediyor. Ne oluyor bu Fenerbahçe’ye?”

‘Hüseyin Göçek’i istemiyoruz’

“Biz Hüseyin Göçek’i istemiyoruz. Yeter artık İstanbul takımlarını savundukları. Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Hakemler net bir şekilde İstanbul takımlarını koruyorlar.”

FOTOĞRAF: Murat Akbaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ