MENÜ

Metin Diyadin Göztepe taraftarına seslendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek son 2 haftaya lider giren Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Futbolcularımı sahaya yansıttıkları inançtan ötürü tek tek kutluyorum" dedi.

Metin Diyadin Göztepe taraftarına seslendi

Diyadin, yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor karşılaşmasını taraftarın da desteği ile kazandıklarını belirtti.

Son haftalara girdikçe maçların zorluk derecesinin arttığını bildiren Diyadin, "Bu maçlara hem fiziksel hem de mental olarak hazır olmak gerekiyor. Biz de son haftalarda hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Oyuncularımız bu önemli virajı büyük bir istek ve arzuyla mücadele edip, kayıpsız geçmemizi sağladı. Futbolcularımı sahaya yansıttıkları inançtan ötürü tek tek kutluyorum. Taraftarımıza da pozitif desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Diyadin, Gümüşhanespor maçının ardından tekrar liderliğe yükseldiklerini ancak henüz ligin devam ettiğini belirterek şöyle konuştu:
"Göztepe için başarının tanımı, şampiyonluk kupasını kaldırmaktır. Bu hafta elde ettiğimiz avantajı ligin son haftasına kadar sürdürüp, hedefe ulaşmak istiyoruz. Tüm camia olarak galibiyeti bugün unutup, haftaya oynayacağımız Kırklarelispor maçına konsantre olalım. Tüm taraftarlarımızı Kırklarelispor maçında Atatürk Stadı’nı doldurmaya davet ediyorum."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ