MENÜ

İsmail Kartal: 4-5 yiyip hala konuşuyorlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, gergin geçen Bursaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

İsmail Kartal: 4-5 yiyip hala konuşuyorlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor'u 1-0 yenerek spor toto süper lig'de liderliğe yükseldikleri maçın ardından, şampiyonluk yarışında rakiplerinden bir adım öne geçtiklerini ifade etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Kartal, Bursaspor'un da kazanabileceği maçta galibiyeti hak ettiklerini vurgulayarak şunları söyledi:

"BU MAÇIN İKİ AMACI VARDI"
"Bu maçın iki amacı vardı. Hem kazanmak ve yolumuza devam etmek istiyorduk hem de lider olacağımızı biliyorduk. Seyircimizin önünde iyi başladık. Bursaspor da maça iyi başladı. Her iki takımın da pozisyonları vardı. Volkan Şen'den taktiksel olarak birkaç fazladan pozisyon yedik. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle bunu önledik. Rakibimiz de biz de pozisyonlar bulduk. Her iki takım da bu akşam güzel bir mücadele ortaya koydu. Biz daha fazla hak ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu maç bitti Eskişehirspor maçını düşünüyoruz. Üç puan ve galibiyet taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun."

"YARIŞ SEZON SONUNA KADAR SÜRER"
Şampiyonluk yarışının sezon sonuna kadar süreceğini ifade eden Kartal, "Rakiplerimizin 1 adım önünde olduğumuzu söyleyebilirim. Yarış sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. Her takım her takımdan puan alabilir. Bursaspor çok iyi bir takım ve bizi çok zorladılar. Kaybedebilirdik de berabere de bitebilirdi. Ama sonunda kazanan biz olduk. Rakiplerimizden şu anda bir adım öndeyiz" ifadelerini kullandı.

"HAKEMLE FALAN KAZANMADIK..."
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hakem konusundaki serzenişiyle ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Kartal, "Bu akşam hakemle falan maç kazanmadık" dedi.

Rakiplerinin maç öncesi hakemlerle ilgili spekülasyonlar yaptığını savunan Kartal, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe Futbol Takımı iki kulvarda yarışına devam ediyor. Bugün lideriz. Biz her maçı bileğimizin hakkıyla mücadele ederek kazandık. Onlar benim arkadaşlarım, meslektaşlarım. Gerçekten bunları içten ve kalpten söylüyorlarsa bir daha düşünmelerini tavsiye ederim. Bir de bu spekülatif hale geldi. Her maç öncesi 'Hakemlerden korkuyoruz' diyerek burada 4-5 yiyip hala hakemde arıyorlar bazı şeyleri. Bu akşam hakemle falan maç kazanmadık. Net bir mücadele vardı. Kaybedebilirdik de kazanabilirdik de. Bursaspor'u da tebrik ediyorum. Çok iyi bir takımları var. Böyle şeyler Türk futboluna zarar verir. Objektif olmalıyız, net olmalıyız. Bir şeyleri bir şeylerin altında aramanın bir anlamı yok."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ