MENÜ

Galatasaray ile Amrabat pazarlığı

Malaga, Amrabat'ın bonservisi için Galatasaray ile pazarlık masasına oturdu. Cim Bom'un 2012'de 8.6 milyon Euro ödediği Faslı yıldız için Malaga Sportif Direktörü Husillos, “3.5 milyon Euro veremeyiz” dedi.

Galatasaray ile Amrabat pazarlığı

Yabancı kontenjanına takılan Nordin Amrabat, sezon başında İspanya’nın Malaga takımına kiralanmıştı. Faslı oyuncu burada sergilediği performansla büyük beğeni topladı. Sevilla ve Valencia, başarılı futbolcuyu mercek altına aldı. Bunun üzerine Malagalı yöneticiler, hafta sonunda Amrabat’ın bonservisini almak için İstanbul’a geldi ve Sarı- Kırmızılılar ile masaya oturdu.

‘Olasılıkları zorlayacağız’


Malaga Sportif Direktörü Mario Armando Husillos, Real Madrid ile oynanan maçın ardından gazetecilere bu görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Husillos, “Takımdaki herkes Amrabat’ı çok seviyor ve bizimle kalmasını istiyor. Ancak onun için talep edilen 3.5 milyon Euro’yu vermemiz zor. Amrabat bizim için çok önemli bir oyuncu ve tüm olasılıkları zorlayacağız” ifadelerini kullandı.

‘Galatasaray indirim yapmalı’

Husillos, anlaşma için Sarı-Kırmızılılar’ın talep ettiği 3.5 milyon Euro’da indirime gitmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Galatasaray ise 2012 yılında bonservisi için 8.6 milyon Euro ödenen Faslı oyuncuyu daha düşük bir rakama bırakmaya yanaşmıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ