MENÜ

Fenerbahçe'de Dirk Kuyt şoku!

Zorlu mücadele öncesi ısınma sırasında sakatlanan Dirk Kuyt, son anda kadrodan çıkarıldı. Onun yerine Emenike sahne alırken, Hollandalı yıldız karşılaşmayı tribünden takip etmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe'de Dirk Kuyt şoku!

Fenerbahçe’de, Bursaspor karşılaşması öncesi şok bir gelişme yaşandı. Teknik direktör İsmail Kartal’ın, ilk 11’de şans verdiği Dirk Kuyt, ısınma sırasında sakatlık sorunu yaşayınca, kadrodan çıkarılmak zorunda kaldı. Takımla ısındığı sırada hissettiği rahatsızlığın ardından çalışmasını bir antrenör eşliğinde takımdan ayrı sürdüren Kuyt, kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu ile de yapılan görüşmelerin ardından soyunma odasının yolunu tutmak zorunda kaldı. Fenerbahçe’nin, kupada Mersin İdmanyurdu’nu 4-1 mağlup ettiği mücadelede 2 gol birden atan ve formunun zirvesinde olan Hollandalı yıldızın oynamayacak
olması, bir anda keyifleri kaçırdı.

En son Gökhan Gönül...

Onun yerine ise Kartal, Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike’yi oynattı. Kuyt ise tribüne çıkarak, heyecanlı gözlerle karşılaşmayı takip etti. Sezonun sonunda Feyenoord’un yolunu tutacak 34 yaşındaki yıldız, kaçan fırsatlarda yerinde duramadı. Hatırlanacağı gibi 25. haftada 1-0 Beşiktaş karşılaşması öncesinde de Gökhan Gönül sakatlanmış ve onun yerine sağ bekte karşılaşmaya Mehmet Topuz başlamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ