MENÜ

Beşiktaş'a ilaç gibi galibiyet

Beşiktaşlı yöneticiler, Kasımpaşa galibiyetinin ardından yemekte bir araya geldi. Haciz şokunun ardından şampiyonluk yarışında çok kritik bir virajı kayıpsız geçtiklerini belirten Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, “Puan kaybetseydik takımı ve camiayı toparlamak hiç kolay olmazdı” dedi.

Beşiktaş'a ilaç gibi galibiyet

Kasımpaşa’yı 5-1 yenerek şampiyonluk yarışında kritik bir virajı kayıpsız geçen Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. Siyah-beyazlı bazı yöneticiler maçtan sonra yemekte bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, yönetim kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Kartal Yuvası Sorumlusu Emre Kocadağ ile Beşiktaş Şirketler Genel Grup Koordinatörü Gökhan Sarı yemekte hem maçın hem de kulüpte yaşanların analizini yaptı.

Kasımpaşa’ya karşı son derece kritik bir galibiyet aldıklarını dile getiren Ahmet Ürkmezgil’in, “İlaç gibi bir galibiyet oldu. Bir hafta boyunca şu haciz belasıyla uğraştık, durduk. Camianın üzerinde bir karamsarlık vardı. Bu galibiyetle yeniden kenetlenme şansı yakaladık. İyi futbol artık önemli değil. Önemli olan böyle bir zamanda kazanmaktı” diye konuştuğu öğrenildi.

‘Beraberlik yetmezdi’

Puan kaybı halinde şampiyonluk yarışında çok ağır bir yara alacaklarına da vurgu yapan Ürkmezgil’in, “Kasımpaşa ile berabere bile kalsaydık oyuncuları ve camiayı toparlamak hiç kolay olmazdı. Haciz olayının ardından puan kaybetmek ciddi bir karamsarlığa neden olurdu. Başkan Fikret Orman’ın dediği gibi bu takım sezon sonunda şampiyon olacak. Böyle günlerde bile inancımızı kaybetmiyorsak, lig sonuna kadar yere sağlam basarak yolumuza devam etmeliyiz” yorumunu yaptığı aktarıldı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ