MENÜ

Adana Demirspor'da 4 puan morali

Ordu deplasmanında elde ettiği farklı galibiyetle en yakın rakibi Osmanlıspor'a 4 puan farkı koruyan Mavi Şimşekler'de yüzler gülüyor. Basın sözcüsü Tamer Gülcan, sezon sonunda şampiyonluk ipini güğüsleyeceklerine inandıklarını söyledi.

Adana Demirspor'da 4 puan morali

PTT 1.Lig'de şampiyonluk kovalayan Adana Demirspor, deplasmandaki 6-0’lık Orduspor galibiyetiyle en yakın takipcisi Osmanlıspor’la arasındaki 4 puanlık farkı koruyarak Süper Lig’e bir adım daha yaklaştı. Karadeniz ekibi karşısında alınan farklı galibiyeti ve takımın sergilediği perfrormansı değerlendiren basın sözcüsü Tamer Gülcan, "Futbolcularımız bu işte ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Biz, bu oyun ve buraya kadar getirilen mücadele ile ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Takımımızın form ve moral durumu çok iyi" dedi.


'Taraftara büyük iş düşüyor'


Cuma günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynayacakları maçın önemine de dikkat çeken Tamer Gülcan, şöyle konuştu: "Bu maç bizim için şampiyonluk anlamında önemli son virajımız olacak. Bana göre Osmanlıspor maçından daha önemli. Çünkü, biz Gaziantep’le oynarken bizimle aynı hedef içinde olan rakiplerimiz de birbirleriyle karşılaşacak. Osmanlıspor-Kayserispor, Albimo Alanyaspor-Antalyaspor maçları var. Bizim Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağımız galibiyet, rakiplerimizin puan kaybetmeleri ile aradaki farkımızı açacak ve çok daha rahat bir döneme gireceğiz. Bu nedenle taraftarlarımıza da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında çok iş düşecek."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ