MENÜ

Hamzaoğlu'ndan Burak ve Selçuk'a: Kulaklarınızı tıkayın

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor maçı konusunda öğrencilerine son uyarıları yaptı.

Hamzaoğlu'ndan Burak ve Selçuk'a: Kulaklarınızı tıkayın

Galatasaray Teknik Direktörü, şampiyonluk yürüyüşünde en zor maçın bugünkü mücadele olacağına dikkat çekti, “Kalan 8 maçı final olarak görüyorsak, Trabzon karşılaşması finallerin finali” diye konuştu. Hamza Hoca, bordo-mavili formayı giyen Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi isimlerden de kulaklarını tıkamalarını istedi.

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte kıran kırana bir yarışın içine giren Galatasaray, kalan 8 karşılaşmaya da final gözüyle bakarken, Trabzonspor deplasmanını ise ayrı bir yere koyuyor.

Bu karşılaşma için öğrencileriyle bir görüşme yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Önümüzde 8 final maçı var. Ancak şampiyonluk yürüyüşümüzdeki en zor karşılaşma Trabzonspor ile... Kazanırsak çok önemli bir avantaj elde edeceğiz. Bu yüzden kalan 8 final maçını dikkate alırsak bu sezon için finallerin finali diyebileceğimiz bir maç” yorumunda bulundu.

Duran top uyarısı

Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor tribünlerinin daha önce tepki gösterdiği Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi eski bordo-mavili oyunculara da uyarıda bulundu. Hamza Hoca, “Taraftar her yerde böyledir. Kulaklarınızı kapatın ve sadece sahaya odaklanın” dediği belirtildi.

Prandelli döneminde Türk Telekom Arena’da 3-0 kaybedilen maçın kasetlerini izleyen Hamza Hamzaoğlu ve kurmayları, duran top tehlikesine dikkat çektiler. Karadeniz ekibinin ilk maçta golleri duran toplardan bulmasını önemli bir ayrıntı olarak belirleyen teknik heyet, bu konuda gerekli önlemlerin alınmasını istediler.

Özellikle Cardozo ve Medjani’ye kornerlerde dikkat edilmesini isteyen teknik kadro, Mehmet Ekici nedeniyle ceza yayına yakın bölgeden faul yapılmaması talimatını verdi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ