MENÜ

Fenerbahçe kritik virajda

Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda çok kritik bir viraja giriyor. Yarınki Bursaspor ve önümüzdeki hafta Eskişehirspor ile oynanacak iki karşılaşma, Kanarya'nın 4. yıldız yolundaki en önemli engel olarak görülüyor.

Fenerbahçe kritik virajda

Zorlu geçmesi beklenen Çaykur Rizespor deplasmanından 5-1’lik galibiyetle dönen Fenerbahçe, kalan 8 haftadaki en kritik virajına giriyor. Saldırı olayının ardından çıktığı ilk maçta, kupada Mersin’i 4-1’le geçip moral bulan Sarı-Lacivertliler’de artık tüm gözler Bursaspor ve Eskişehirspor karşılaşmalarında. İsmail Kartal, öğrencileriyle yaptığı toplantılarda bu iki maçı, “4. yıldıza giden 180 dakika” olarak tanımlıyor.

Kupa zaferinin geride kaldığını belirten Kartal, “Bursaspor karşısında çok önemli bir sınav vereceğiz. Bu maç sezonun kilidini çözecek en önemli mücadelelerden biri. O nedenle 12. Adam’ı çok ihtiyacımız var. Tribünleri doldurup, bize 90 dakika boyunca destek vermelerini istiyoruz. Bursa’yı yenersek, Eskişehir deplasmanına da daha moralli ve daha güçlü bir şekilde çıkarız” diye konuştu.

‘Birlik zamanı’

Ayrıca zor günlerden geçtiklerine de değinen başarılı çalıştırıcı, “Artık birlik zamanı. Futbolcular, taraftarlar ve camia bir bütün olup, elele verirsek mutlu sona ve tarihi 4. yıldız başarısına çok daha rahat ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Yok böyle idman

Sarı-Lacivertliler’in dünkü antrenmanında futbolcular adeta şov yaptı. Diego Ribas, Emre Belözoğlu ve Emmanuel Emenike gibi isimler, jeneriklik şutlarıyla teknik heyetten ve arkadaşlarından alkış aldı. Koşu ve ısınmayla başlayan idman aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla devam etti ve bireysel antrenmanlarla sona erdi.

Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz ve Volkan Demirel’in takımla çalışması İsmail Kartal’ın yüzünü güldürdü. Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Raul Meireles ise takımdan ayrı özel program dahilinde antrenman yaptı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ