MENÜ

Ersun Yanal maden buldu

Galatasaray'ın en zayıf halkası olarak savunma beklerini belirleyen Ersun hoca, sol önde Erkan, sağ önde Sefa'yla, Sabri ve Telles ikilisini zorlayacak. Bosingwa ve Yusuf da defanstan destek vererek Aslan'ın her iki kanadını etkisiz hale getirip, Cardozo'yu ortalarla besleyecek.

Ersun Yanal maden buldu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray’a ligin ilk yarısında Arena’da yaptığı 3-0’lık sürprizin bir benzerini de Avni Aker’de gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Tecrübeli teknik adam, sahaya hücum ağırlıklı bir kadro sürecek.

Galatasaray’ın en zayıf halkası olarak savunma beklerini belirleyen Yanal, Sabri ve Telles’in üzerine, Erkan ve Sefa ile gidecek. Ayrıca bu ikiliyi, defanstan çıkacak olan Bosingwa ile Yusuf Erdoğan da destekleyecek. Yanal böylece hem Aslan’ın kanatlarını etkisiz hale getirmeyi hem de buradan yapılacak akınlar ve ortalarla Cardozo’yu beslemeyi düşünüyor.

Galatasaray savunmasının arkasına adam kaçırma planları da yapan Yanal, Mehmet Ekici’ye özel görev verdi. Ekici sürekli olarak defansı delici pas arayışında olacak. Kanat oyuncuları da, Mehmet Ekici her topu ayağına aldığında defansın arkasına sarkmaya çalışacak.

Asıl hedef 8’de 8 yapmak


Bursaspor’un ardından Galatasaray’la beraber ligin en çok gol atan takımlarından biri olan Trabzonspor’da, tıpkı Galatasaray’da olduğu gibi 3 puandan başka bir sonuç düşünülmüyor. Rakiplerin şampiyonluk yarışıyla ilgilenmeyen Bordo-Mavililer, ligde kalan tüm maçları kazanarak, puan cetvelinde iyi bir yere sahip olmak istiyor. Yanal böylece transfer dönemi öncesi taraftarla da takımı bütünleştirip, yeni sezona iddialı bir takım hazırlamanın planları içinde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ