MENÜ

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gözdağı

Ligde gözünü şampiyonluğa diken Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa engelini, 5-1'lik farklı skorla geçti. Bu galibiyetle beraber Süper Lig'deki puanını 58'e yükselten Beşiktaş, maç fazlasıyla liderliği ele geçirdi. Kartal, bu skorla yarıştaki diğer takımlar Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gözdağı verdi.

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gözdağı

Spor Toto Süper Lig’de sezonun 27. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Beşiktaş, rakibini 5-1’lik skorla farklı geçti. Oyuna istekli başlayan Kara Kartal, 3’üncü dakikada Mustafa Pektemek’in attığı golle oyunda öne geçti. Bu sayının ardından maçta üstünlüğü eline geçiren Beşiktaş, 38’de Demba Ba’yla skoru 2-0’a getirdi. Bu golün peşinden toparlanan ve taraftarının desteğiyle rakip kaleye daha fazla yüklenmeye başlayan Kasımpaşa, 41’de Tunay Torun’un sayısıyla farkı bire indirdi: 2-1. Karşılaşmanın ikinci bölümünde oyunu rakip kaleye yıkan Beşiktaş; 50’de Ramon Motta, 75’te Olcay Şahan ve 86’da da Jose Sosa’nın attığı gollerle maçtan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Eksiklere rağmen...

Gökhan Töre’nin cezalı; Veli Kavlak, Tolga Zengin ve Cenk Gönen’in sakat olduğu mücadelede, rakibini 5-1’lik skorla geçen Beşiktaş, bu galibiyetle beraber Süper Lig’de puanını 58’e yükseltti ve maç fazlasıyla liderliği ele geçirip moral depoladı. Slaven Bilic’in öğrencileri; bu zaferle şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’a gözdağı verdi. Öte yandan Siyah-Beyazlılar, 5-1’lik bu skorla; Kasımpaşa karşısında tarihindeki en farklı galibiyetini aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ