MENÜ

10'ların derbisinde Özer Hurmacı öne geçti!

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki haftanın kapışması için gözler her iki takımın yıldızlarına, yani 10 numaralarına çevrilmişti. Ev sahibi Trabzon'da Özer Hurmacı, konuk ekip Galatasaray'da da Wesley Sneijder, sırtladıkları numaranın hakkını vermek için sahaya çıkmışlardı.

10'ların derbisinde Özer Hurmacı öne geçti!

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan haftanın karşılaşması sadece her iki kulübün camiaları değil, şampiyonluk yarışı içindeki Beşiktaş ve Fenerbahçe cephesinde de merakla bekleniyordu. Hâl böyle olunca, iki takımın yıldızlarının mücadeleye nasıl etki edeceği büyük önem kazanmıştı. Ev sahibi Trabzonspor’un 10 numarası Özer Hurmacı, takımını bu zorlu karşılaşmada sırtlamaya hazırlanmıştı. Galatasaray maçına kadar bu sezon çıktığı 18 lig maçında 1317 dakika sahne alan Hurmacı, 4 gol ve 1 asistlik performansıyla takıma faydalı olmaya çalışan Özer Hurmacı bugün oynanan Galatasaray karşısının 22. dakikasında da fileleri havalandırarak ilk yarıda etkisini gösterdi.

Sneijder cevap veremedi

Konuk ekip Galatasaray’ın 10 numarası Wesley Sneijder ise maç öncesi istatistik tablosunda rakibine göre bir adım öndeydi. Ligde 25 mücadeleye çıkan Hollandalı futbolcu, 2025 dakika sahada kaldığı bu maçlarda 8 gol atarken, 2 de gol pası verdi. Trabzon'daki kritik mücadelede Sneijder takımına zaferi getiremezken, 10'ların kapışması Özer'in oldu!

Aslıhan Çil

Haberin Devamı
YORUM YAZ