MENÜ

Sivasspor'da Sergen Yalçın etkisi

Carlos'la dibe vuran Sivasspor, Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesiyle ayağa kalktı. Kırmızı- Beyazlılar, genç hoca idaresinde çıktığı 19 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Yiğidolar, ligde ateş hattından uzaklaştı, kupada ise yarı finale çıktı.

Sivasspor'da Sergen Yalçın etkisi

Sivasspor’da camia Sergen Yalçın’ı alkışlıyor. Roberto Carlos’la sezona çok kötü bir başlangıç yapan, küme düşme potasının en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Kırmızı- Beyazlılar, genç hocanın takımın başına gelişiyle adeta ayağa kalktı.

Sergen Yalçın idaresinde 19 resmi maça çıkan Yiğidolar, oynadığı göze hoş gelen futbolun yanı sıra aldığı sonuçlarla da taraftarını güldürmeyi başardı. Bu süreçte 11 galibiyet, 4 beraberlik alan Sergen Yalçın ve ekibi ligde 30 puana ulaştı, rahat nefes aldı. Kupada ise yarı final biletini kaptı ve Avrupa hedefine bir adım daha yaklaştı.

Kupada bileği bükülmedi

Yalçın’ın kupadaki performansı ayrıca yönetimi memnun etti. Çünkü, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos ile Türkiye Kupası A Grubu’nda oynadığı ilk iki maçta Gaziantepspor ve Tuzlaspor’a mağlup olan Sivasspor, Sergen Yalçın’ın gelişinin ardından çıktığı 7 maçtan yenilgisiz ayrıldı.

Ziya Erdal şoku

Sivasspor’da Türkiye Kupası’nda oynanan Kayserispor maçında sakatlanan Ziya Erdal iki hafta boyunca forma giyemeyecek. Maç sonrasında Medicana Sivas Hastanesi’nde MR’ı çekilip, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Turan Taş tarafından muayene edilen başarılı futbolcunun muayene ve MR tetkiki sonucunda sağ dizinde medial menisküste parsiyel yırtık, dış yan bağında zedelenme olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ