MENÜ

Kuyt: Partiye hazır olun

Sezon sonunda Feyenoord'un yolunu tutacak olan Dirk Kuyt, “Gollerim son maça kadar sürecek. Kazanacağımız şampiyonlukların şerefine ise arkadaşlarıma muhteşem bir veda partisi düzenleyeceğim” dedi.

Kuyt: Partiye hazır olun

Sakatlıktan sonra çıktığı Mersin maçında iki gol birden atan Dirk Kuyt, eski kulübü Feyenoord’a giderken muhteşem bir veda partisi düzenleyeceğini açıkladı.

Önceki gün oynanan kupa maçına iki gol birden sığdıran, sahada kaldığı süre içinde muhteşem bir futbol sergileyen Kuyt, “Bu sezon hedeflediğimiz iki kupa için önemli adımlar attık. Türkiye Kupası’nda yarı finale kaldık. Süper Lig’de ise kalan 8 final maçını da kazanacak güçteyiz” dedi.

Bursaspor
maçı öncesi ligin zirvesinde yeralan dev takımlara da gözdağı veren Kuyt, “Bu hafta sürpriz bir şekilde liderlik koltuğuna oturursak kimse şaşırmasın. Biz artık tekrar oyuna döndük” yorumunu yaptı.

‘Anılarla ayrılacağım’

Yaşadıkları silahlı saldırı sonrasında çok kötü bir 10 günü geride bıraktıklarını ifade eden Hollandalı futbolcu, “Artık bunların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Gollerim son maça kadar devam edecek. Ben de kazanacağımız iki kupanın şerefine arkadaşlarıma muhteşem bir veda partisi düzenleyip, çok sevdiğim Türkiye’den dolu dolu anılarla ayrılacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ