MENÜ

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı saat kaçta,hangi kanalda?

Ligde gözünü zirveye diken Beşiktaş, bugün Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Rakibini kayıpsız geçip maç fazlasıyla liderlik koltuğunu ele geçirmek isteyen Kara Kartal'ın en büyük kozu, Senegalli yıldız Demba Ba olacak.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı saat kaçta,hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon bütün planlarını şampiyonluk üzerine yapan Siyah-Beyazlılar, 27. hafta maçında bu akşam Kasımpaşa’ya konuk olacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde Club Brugge’le oynadığı iki maçtan da mağlup ayrılıp turnuva dışı kalan Beşiktaş’ın yıldızları; Fenerbahçe ve Başakşehir’e karşı üst üste yaşadıkları kayıpların ardından Kasımpaşa engelini aşıp hem zirve yarışına tutunmak hem de maç fazlasıyla liderliği ele geçirmek için çabalayacak.

Bu karşılaşma öncesinde oyuncularını mutlak 3 puan parolasıyla hazırlayan teknik direktör Slaven Bilic, bu galibiyetle beraber takımın üzerinde son haftalarda oluşan baskıyı da kırmayı düşünüyor.

‘Göster kendini Ba’


Siyah-Beyazlı formayla bu sezon çıktığı 37 maçta 24 gol ve 7 asistlik performans sergileyen Demba Ba’dan, bu maçta bekleyen Slaven Bilic, Fenerbahçe ve Başakşehir karşılaşmalarını boş geçen oyuncusunun Kasımpaşa’ya karşı patlama yapmasını umuyor.

Bu mücadele öncesinde yapılan antrenmanlarda hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Senegalli yıldızla özel olarak görüşen Hırvat çalıştırıcının, “Bu takım, senin gollerinle şampiyonluğa ulaşacak. Kasımpaşa karşısında herkese gerçek Demba Ba’yı göster” sözlerini sarf ederek öğrencisini motive ettiği bildirildi.

Önder Özen'in ilk sınavı

Kara Kartal’da yaklaşık 1,5 yıl Futbol Genel Direktörlüğü görevini yürüten Önder Özen, yakından tanıdığı Beşiktaş karşısına bugün rakip olarak çıkacak. Konuyla ilgili olarak teknik direktör Slaven Bilic’in önceki gün yaptığı açıklamada, “Önder Özen, bizi iyi biliyor olabilir ama oyuncularına hakkımızda anlatacağı şeylerin maçı etkileyeceğini düşünmüyorum” sözleriyle mesaj gönderdiği Özen, takımına puan kazandırmanın yollarını arayacak.

Kartal’da 4 eksik var


Beşiktaş’ta zorlu Kasımpaşa sınavı öncesinde 4 eksik bulunuyor... Başakşehir maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Gökhan Töre’den bugün yararlanamayacak olan Slaven Bilic, sakatlığı devam eden kaleciler; Tolga Zengin ve Cenk Gönen’e de görev veremeyecek. Öte yandan sakatlığı süren Veli Kavlak da, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak karşılaşmada takımını yalnız bırakacak.

Kasımpaşa’da önemli eksik yok

Teknik direktör Önder Özen’in yönetiminde bugün yeni bir sayfa açacak olan Kasımpaşa’da, 2 futbolcu Beşiktaş’a karşı görev yapamayacak. İstanbul temsilcisinde uzun süredir sakatlığı bulunan Eren Derdiyok, bugün de takımına dönemeyecek. Öte yandan takımın yedek sağ beki Orhan Şam da, Siyah-Beyazlılar karşısında yer alamayacak.

Muhtemel 11'ler

KASIMPAŞA:Ertaç, Veysel, Donk, Sancak, Dvali, Scarione, Alpaslan, Tunay, Castro, Babel, Adem
BEŞİKTAŞ:Günay, Serdar, Sivok, Ersan, Motta, Ba, Tolgay, Olcay, Atiba, Mustafa, Sosa
STAT: Recep Tayyip Erdoğan
SAAT:19.00
YAYIN:Lig TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ