MENÜ

'Gerisini ben hallederim'

Trabzonspor formasıyla büyük maçlarda sessiz kalan Oscar Cardozo, “Gol atmak benim için tarifsiz bir duygu. Bu kötü tabloyu artık bozmak istiyorum. Orta sahadan destek alırsam gerisini ben hallederim” diye konuştu.

'Gerisini ben hallederim'

Büyük karşılaşmalarda suskun kaldığı için eleştiri oklarına hedef olan Oscar Cardozo, bu tabloyu yarın Galatasaray maçında bozmak istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın üzerinde çok durduğu deneyimli futbolcu, idman bitmesine rağmen sahada kalıyor, antrenörler eşliğinde frikik, yan top ve penaltı çalışıyor. Dev maçlardaki gol orucunu bozmayı adeta kafasına koyan Paraguaylı oyuncu, bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

‘Kesin gol atarım’

Galatasaray maçına özel bir motivasyonla hazırlandığını belirten 32 yaşındaki futbolcu, “Gol atmak benim için tarifsiz bir duygu. Gollerimi atarken de Trabzonspor’un başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Bu derbinin önemini biliyorum. Eğer istediğim toplar gelirse golümü atıp takımıma kazandırmak istiyorum. Orta saha beni biraz daha desteklerse kesin gol atarım. Gerisini hallederim ben” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ