MENÜ

Galatasaray'da kongre öncesi son durum

Galatasaray'da seçime 1 ay kala her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son olarak Bülent Tulun'un Dursun Özbek'in listesine girdiği iddia edilmişti, ancak Tulun bu iddiayı yalanladı.

Galatasaray'da kongre öncesi son durum

Sarı-Kırmızılı camia 23 Mayıs’ta sandık başına gidecek. Büyük kongre öncesi çok sayıda aday ortaya çıkmış durumda. Bu adayların liste oluşturma çabaları tüm hızıyla devam ediyor. Her aday daha çok iş yapacak ve aynı zamanda oy potansiyeli olan isimleri etrafında birleştirmeye çalışıyor. Bu doğrultuda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son olarak Bülent Tulun’un, Dursun Özbek’in listesine girdiği iddia edilmişti. Ünal Aysal döneminde camiadan ciddi tepki alan Tulun’un, yeniden yönetime girecek olması, Sarı-Kırmızılılar tarafından hoş karşılanmadı. Ancak Tulun, çok geçmeden bu iddiayı yalanladı. Seçimde Dursun Özbek’i desteklediğini belirten Tulun, buna karşın hiçbir görüşmede bulunmadığını sözlerine ekledi.

Resmi açıklama yok

Bilindiği gibi Dursun Özbek, eski başkan Ünal Aysal tarafından da destekleniyor. Hâl böyle olunca, Aysal’ın döneminde görev yapan birçok isim, Özbek’in listesine girecek gibi görünüyor. Ancak şu ana kadar resmi bir açıklama yapan aday olmadı. Dolayısıyla listelerin nasıl şekilleneceği büyük merak konusu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ