MENÜ

Fenerbahçe'ye sakatlardan süper haber

Kupada şov yapan Kanarya, Bursaspor maçının mesaisine başladı. Sakatlar Diego, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves ve Egemen Korkmaz'ın hazır hale gelmeleri takımdaki moralleri yükseltti.

Fenerbahçe'ye sakatlardan süper haber

Türkiye Kupası’nda Mersin İdmanyurdu’nu rövanşta 4-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Fenerbahçe’de yüzler gülerken, bir süper haber de sakatlardan geldi.

Sağlık ekibinin büyük özverisi sonucunda daha önce sıkıntıları bulunan Diego Ribas, kaleci Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves ve Egemen Korkmaz, pazartesi günü Bursaspor’la oynanacak mücadele öncesi tamamen hazır duruma geldiler.

İsmail Kartal’ın görev vermesi halinde bu futbolcular, Timsah’a karşı Saracoğlu’ndaki karşılaşmada oynayabilecek durumdalar. Kilit oyuncular içinde geçtiğimiz hafta içi sakatlanan Raul Meireles’in ise Bursa maçında oynamasının zor olduğu bildirildi.

Özel programla çalıştılar

Arka adalesinde zorlanma olan Meireles, dün basına kapalı sabah idmanında Alves, Egemen mve Mehmet Topuz’la birlikte özel program dahilinde çalıştı. Bursa mesaisine, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı çift antrenmanla devam eden Sarı-Lacivertliler’in ilk çalışmasında, Mersin sınavında ilk 11’de forma giyen oyuncular rejenerasyon antrenmanı gerçekleştirdi.

Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, yine dar alanda yapılan çift kale maçla çalışmayı noktaladı.

Haydi göster kendini Diego!

Emenike’yi tekrar futbola konsantre etmek adına büyük çaba harcayan ve bunun ilk meyvelerini, kupadaki Mersin maçında almayı başaran teknik direktör İsmail Kartal, aynı taktiği Diego Ribas’ta uygulayacak. Sezon başından beri bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Brezilyalı futbolcuyla yakından ilginen Kartal, şampiyonluk yolunda bu oyuncusundan da yararlanmak istiyor. Son çalışmada hırslı bir görüntü veren Diego da, Bursa maçı öncesi hocasının gözüne girmeyi hedefliyor.

Nijeryalı havaya girdi

Haftalardır süren Emmanuel Emenike krizi, Mersin maçı ile biraz olsun yoluna girdi. Özellikle ikinci yarıda Nijeryalı’nın arkadaşlarına verdiği gollük paslar, tribünlerin ona olan yaklaşımını değiştirdi. Golcü oyuncu, Hasan Ali Kaldırım ve Caner’in attığı gollerin pasını verip, bir anlamda farkın da artmasını sağladı. Soyunma odasında alkışlanan ve keyfi yerine gelen yıldız forvet, dünkü idmanda da çok hırslıydı. Emenike bu istekli halini, “Çok mutluyum. Artık tek yapmam gereken gol atmak” diye açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ