MENÜ

‘Bitiktim, şimdi çok iyiyim'

Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, artık eskisi gibi eleştirleri kafasına takmıyor. Ada'ya ayak bastığı günden bu yana ilk kez kendini formda hissettiğini belirten Mesut, “Sezon başında bitiktim ama şu an en iyi oyunumu oynuyorum” dedi.

‘Bitiktim, şimdi çok iyiyim'

Alman futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli futbolcuların başında gelen Türk asıllı yıldız Mesut Özil, Arsenal’e transfer olduğu günden bu yana ilk kez kendisini formunun zirvesinde gördüğünü açıkladı.

Uzun süren sakatlığının ardından ocak ayında sahalara dönen ve adeta küllerinden doğan 26 yaşındaki orta saha Sport Magazin’e verdiği röportajda, “Eleştirilere kafamı takmıyorum. Çünkü bence Arsenal’e geldiğimden beri en
iyi sezonumu yaşıyorum. Eğer istatistiklerime bakacak olursanız en çok koşan oyunculardan biri olduğumu görürsünüz. Asist ve gol pozisyonu üretme rakamlarım da son derece iyi” diye konuştu.

‘Sakatlığı lehime çevirdim’

Yaşadığı ağır sakatlığın kendisini motive ettiğini söyleyen genç oyuncu, “Premier Lig’in fizik kalitesi beni çok zorladı. Ama sakatlık bir anlamda benim lehime oldu. Bana düzelmem için çalışma zamanı kazandırdı. Burada futbol daha fiziksel, daha yüksek bir tempoyla oynanıyor ve buna maç oynayarak adapte olmalısınız. Sakatlık sürecimde güç çalışmaları yaptım. Şimdi de antrenman sonrasında ekstra çalışıyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ