MENÜ

Beşiktaş taraftarından Reza Zarrab'a tepki

Beşiktaş'ta, Reza Zarrab'ın kulübe üye yapılmasına tepki sürüyor. Son olarak önceki gün bir grup Siyah-Beyazlı taraftar, kulübün Akaretler'deki binasının önünde açtığı pankartla yönetime mesaj yolladı.

Beşiktaş taraftarından Reza Zarrab'a tepki

Türkiye’de 17 Aralık Yolsuzluk Operasyonu’nda gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan İran asıllı işadamı Reza Zarrab’ın, Beşiktaş’a üye olmasının kulüpteki yankıları sürüyor.

Başkan Fikret Orman’ın konuyla ilgili olarak yaptığı “Kendisi iyi bir Beşiktaşlı’dır. Bu Reza Zarrab suçlu mudur? Polisler peşinde mi? Reza Zerrab Beşiktaşlı bir vatandaş olarak parasını vererek loca satın almıştır” açıklamasının ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar harekete geçti.

Önceki gece Akaretler’de bulunan kulüp binasının önüne giden Çarşı Grubu’nun üyeleri, ‘Hırsız Reza’ların değil Atom Karınca Rızaların Beşiktaş’ı’ yazılı pankart açtı ve bu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Eylem sırasında yüzlerini kapatan futbolseverlerin bu protestosu, sosyal medya üzerinde büyük ilgi gördü.

Atom Karınca Rıza...

Siyah-Beyazlı taraftarların, çalışkanlığı nedeniyle ‘Atom Karınca’ dediği futbolcu, Rıza Çalımbay’dan başkası değil... 1980-1996 yılları arasında Beşiktaş’ın formasını giyen Rıza Çalımbay, 2005 yılında Kara Kartal’ın başında teknik direktör olarak da görev yapmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ