MENÜ

Wenger'den Szczesny açıklaması

Yarın oynanacak Reading FA Cup maçı öncesi dün yapılan basın toplantısında Arsene Wenger Szczesny'nin yarın oynayacağını fakat bunun finalde de oynayacağı anlamına gelmediğini açıkladı.

Wenger'den Szczesny açıklaması

Ocak ayında soyunma odası duşlarında sigara içerken yakalandıktan sonra Ospina'nın yedeği olan Szcezny'nin geleceği için için Wenger ' Şu anda takımda kalacak diyebilirim.Ospina'nın form durumuna bağlı.Hergün durumları değişebilir.

Szczesny United'a karşı çok iyi oynadı. Bu nedenle yarın kalede olmaması için hiçbir sorun yok. Çok iyi bir kaleci kötü oynadığı maçtan sonra yedek kaldı tekrar çalışıp yakıma dönebilir. Bu düzeydeki oyuncular arasında her zaman forma kapma savaşı olması çok normal. Yarın iyi oynasa bile finale kalırsak kalede Szczesny olacak diye bir kural yok.

Sahalardan üç ay uzak kalan Mesut, 'Sezon başında çok yorgundum. 16 yaşımdan beri profesyonel futbolcuyum ilk defa sahalardan üç ay uzak kaldım. Bu sakatlık bende olumlu bir etki yarattı nasıl kuvvetleneceğimi bu ligde neler istendiğini anlama şansım oldu ve sakatlıktan sonra sahalara döndüğümde çok daha iyi oynamaya başladım' açıklamasında bulundu.

Yarın oynanacak Chelsea-United maçının aynı saatte olmasını Wenger ciddi bir şekilde eleştirdi. BBC Wembley'deki Arsenal-Reading maçını verirken Sky Chelsea-United maçını canlı olarak verecek. Bu konuda bir çözüm bulunmalıydı. Televizyonlar canlı yayın için çok para ödüyorlar. Chelsea maçı gece oynanabilirdi' açıklamasında bulundu

Edip ADANIR / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ