MENÜ

Antalyaspor'un kayıplara tahammülü yok

Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen Antalyaspor, yarın sahasında oynayacağı Giresunspor maçında 3 puan kazanmayı hedefliyor. Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan "Puan kaybetme hakkını gereğinden fazlasıyla kullandık. Artık kayıplara tahammül yok" dedi.

Antalyaspor'un kayıplara tahammülü yok

PTT 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor ile Giresunspor, yarın saat 18.30’da Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı takım Giresunspor maçının teknik ve taktik çalışmasını tamamladı. Maç öncesi Beldibi’ndeki bir otelde kampa girecek Antalyaspor, ter idmanının ardından karşılaşma saatini bekleyecek. Son idmanda ayığı burkulan ve sağ bileğinden hafif bir sakatlık geçiren İsmail Berk'in mücadele görev alıp alamayacağı maç saati netlik kazanacak.

'Çoluk-çocuk maça gelin'

Karadeniz temsilcisi karşısında 3 puana ulaşıp, zirve grubundaki rakipleriyle aralarındaki puan farkını düşürmek istediklerini dile getiren basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Antalyaspor puan kaybetme hakkını gereğinden fazlasıyla kullandı. Antalyaspor’un puan kaybına tahammül yok" dedi. Taraftara maçta 90 dakika boyunca takıma tezahüratlarıyla destek olma çağrısı yapan Ceylan, şu ifadeleri kulandı: "Tribünlerdeki pozitif görüş takıma olumlu yansıyor. Negatif tezahüratın takıma, camiaya faydası yok. Futbolcu kardeşlerimiz de sorumluluklarının bilincinde olan insanlar. Profesyonel olmanın sorumluluğuyla maçı kazanacaklardır. Tüm şehri bu maçta takımı desteklemeye davet ediyoruz. Herkes Antalyaspor’a lig bitene kadar elinden gelen desteği vermeli. Hava güzel, maçların seyir keyfi yüksek. Antalya gibi bir şehirde maç başladıktan bitene kadar insanların keyifli vakit geçireceği güzel bir zaman dilimi var. Aileler, çocuklarıyla maça gelmeli. Yaklaşık 2.5 saat süren eğlenceli bir sürece tribünde takıma destek vererek ortak olmalı. Böyle bir eğlencenin bedeli de çok ekonomik. Kent yaşayanlarının takıma destek vermelerini istiyoruz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ