MENÜ

Sivasspor-Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu'nun iki ezeli rakibi Sivasspor ile Kayserispor yarı final için sahaya çıkıyor.

Sivasspor-Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Lig’de 30 puana ulaşan, Sivas’ta artık tek hedef kupa. Süper Lig’e geri dönmek üzere olan Kayseri’nin de aklı fikri bu maçta. 1-1’in rövanşında iki takımın da hedefi aynı: Avrupa...

Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk yarı finalistler belli oldu. Gözler bugünkü maçlara çevrildi. Özellikle Avrupa’ya gitmek isteyen Anadolu kulüpleri için kupa öncelikli hedef. Sivasspor ve Kayserispor gibi Anadolu’nun iki köklü takımı da bu amaç için bugün sahada olacak. İki takım Çeyrek Final rövanş maçında bugün Sivas 4 Eylül Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Taraflar arasındaki ilk maç 1-1 sonuçlanmıştı. Golsüz beraberlik halinde konuk ev sahibi Sivas; 1’den fazla gollü beraberliklerde ise konuk Kayseri yarı final biletini cebe indirecek. Galibiyetlerde ise kazanan taraf mutlu sona ulaşacak.

İki takım da tam kadro

Maçın heyecanını artıran nokta ise iki takımın da artık hedef olarak yalnızca kupayı görmesi. Sivasspor, düşme potasındaki Erciyes’in 10 puan önünde, rahat konumda. Teknik direktör Sergen Yalçın, ilk sezonunda Avrupa’ya gitmek istiyor. Geçen sezon ceza nedeniyle Edirne ötesine geçemeyen Kırmızı-Beyazlılar’da futbolcular da kupayı kazanma konusunda kararlı. PTT 1. Lig’de 3. Osmanlı’ya 10 puan fark atan ve Süper Lig için gün sayan Kayserispor’un da aklı fikri kupada. Bu maç öncesi her iki takımın da eksik oyuncusu bulunmuyor.

Muhtemel 11'ler;

Sivasspor: Ertuğrul, Cicinho, İbrahim, Ümit, Ziya, Adem, Kadir, Burhan, Aatif, Utaka, Batuhan

Kayserispor: Serdar, Cem Can, Simic, Berkay, Çağlar, İbrahim, Okay, Biseswar, Anıl, Ömer, Nobre

STAT: 4 Eylül

SAAT: 18.00

YAYIN: A HABER

HAKEM: Süleyman Abay


Mini Yorum


Sivas avantajlı, Kayseri tehlikeli

Sivasspor ilk maçtaki 1-1’lik avantajıyla sahaya çıkacak. Kayserispor geniş kadrosunu ayrı ayrı hem ligde hem kupada akılcı bir şekilde kullanıyor. Bu maça da ligde oynamayan oyunculardan oluşan ama iddialı bir kadroyla çıkacaklar. Sivasspor ligde gidemediği Avrupa kapısını kupadan açmak istiyor. O nedenle bir adım önde. Ama Kayserispor’un tur atlaması da asla sürpriz olmaz. Hele ki Sivasspor dış sahada attığı golün üstüne yatmaya kalkarsa yenik duruma düşmesi halinde işi oldukça zorlaşabilir.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ