MENÜ

PFDK ceza verdi, Twitter'dan küfür etti!

Türkiye 2. Ligi'nde Kocaeli Birlikspor forması giyen Erhan Şentürk, federasyon tarafından 6 maç cezalandırılmasının ardından Twitter hesabından sosyal medyada küfür olarak algılanan bir mesaj paylaştı.

PFDK ceza verdi, Twitter'dan küfür etti!

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grupta 12 Nisan Pazar günü oynanan Kocaeli Birlikspor-Göztepe karşılaşmasının 90. dakikasında kırmızı kart gören Erhan Şentürk, bugün açıklanan PFDK kararlarının ardından 6 maçla cezalandırıldı.

26 yaşındaki oyuncu, bu kararı öğrenmesinin ardından, kendisine ait Twitter hesabından çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Galatasaray
altyapısında yetişen, Süper Lig ve PTT 1.Lig takımlarında da forma giyen tecrübeli oyuncu, karara tepki olarak, ''6 maç cezamı olurya adam'mı vurduk aq'' diye tweet attı.

Bu açıklamanın ardından sosyal medyada oyuncuya yönelik tepki mesajları yağarken, federasyonun bu ifade sonrası yeni bir ceza verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Fenerbahçelileri de kızdırmıştı

Daha önce, Galatasaray'da oynadığı döneme ait bir fotoğrafını paylaşan Erhan Şentürk, Fenerbahçelileri kızdıracak ifadeler kullanmış ve Sarı-Lacivertli taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ