MENÜ

Ersun Yanal'dan taraftara çağrı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Avrupa kupalarına katılma yolunda büyük önem taşıyan Galatasaray maçına tüm taraftarları çağırdı, "Pazar akşamı taraftarlarımıza çok ihtiyacımız olacak" dedi.

Ersun Yanal'dan taraftara çağrı

Spor Toto Süper Lig'de pazar akşamı Galatasaray'ı sahasında ağırlayacak Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, kulübün Medya Merkezi aracılığıyla yaptığı açıklamada, ligde kalan haftaların Trabzonspor için çok önemli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçında rakibimizin durumu bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Kalan haftalar bizim için çok önemli ve kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Lige verilen arada iyi bir çalışma temposu yakaladık. Bugünden itibaren taktiksel çalışmalarla hazır hale gelmeyi planlıyoruz. Moral olarak iyi durumdayız. Pazar akşamı taraftarlarımıza da çok ihtiyacımız olacak. Her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz taraftarlarımızın önünde, iyi bir oyunla Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz."

'Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz'

Ersun Yanal, bundan sonra ligin konumunu ve kendi durumlarını belirleyecek maçlar oynayacaklarını da vurgulayarak, "Onlardan ilkine çıkıyoruz. Kendi sahamızda bundan sonra oynayacağımız diğer maçları da düşünecek olursak Galatasaray maçında yapacağımız iyi bir başlangıç, sonuç kadar önemli. Bizi rakiplerimizden daha çok ligin sonunda sıralamadaki yerimiz ilgilendiriyor. Bu nedenle bu karşılaşma önemli hale geliyor. Kendi sahamızdaki üstünlüğümüzü devam ettirmek ve ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ