MENÜ

Bucaspor, 7 maç kala sıfırdan başlıyor

Düşmeme mücadelesi veren Bucaspor'da teknik direktör Levent Eriş'in göreve gelmesiyle yeni bir sayfa açıldı. Eriş, "Bitime 7 maç kala herkesten faydalanacağım. Kurtuluş savaşı verdiğimiz bu sezonda tüm takım performansını iki katına çıkarmak zorunda. Her şeye sıfırdan başlayacağız" dedi.

Bucaspor, 7 maç kala sıfırdan başlıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, yeni teknik direktörü Levent Eriş'le yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor’la karşılaşacak Sarı-Lacivertliler'de Mustafa Bahadır döneminde formayı unutan kaleci Çağlar, stoper Tahacan ve Gökhan, sol kanat Erkan ile santrfor Çağrı, Eriş’in gelmesiyle yeniden oynama şansı yakaladı. Üç gündür takımın başında olan deneyimli teknik adam, çift kalelerde Çağlar, Tahacan, Gökhan ve Erkan’a as takımda görev vermesi dikkat çekti.

'Performansı 2'ye katlayacağız'


Tahacan’ı sağ bekte, Erkan’ı da sol bekte deneyen Eriş, savunmanın göbeğinde oynayan Nsaliwa’yı orta sahaya çekip, Gökhan’ı defansa monte etti. Çağlar’a da kaleyi emanet eden İzmir ekibinin teknik patronu, oyuncularını lig yeni başlıyormuş gibi Şanlıurfaspor maçına hazırlandığını söyledi. Geçmiş dönemlerde tercih edilmeyen futbolcuları değerlendirmeme gibi bir lüksünün olmadığını anlatan Eriş, "Bitime 7 maç kala herkesten faydalanacağım. 'Kurtuluş Savaşı' verdiğimiz bu sezonda tüm takım performansını iki katına çıkarmak zorunda. Her şeye sıfırdan başlayacağız" yorumunu yaptı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ