MENÜ

..Ve Felipe Melo sahada

Herkes, “Sezonu kapattı” derken, FANATİK'in 11'e dönmeye hazırlandığını yazdığı Felipe Melo, bugünkü kupa sınavında formasına kavuşuyor. Hamza hocanın Manisa kafilesine aldığı Brezilyalı yıldız, maçtan önceki son durumuna göre 45 dakika bile olsa sahne alacak.

..Ve Felipe Melo sahada

Galatasaray'da Felipe Melo mucizesi... FANATİK’in geçen hafta okurlarına duyurduğu, Brezilyalı futbolcunun Trabzonspor deplasmanına kadar ilk 11’de oynamaya hazır hale geleceği haberi, dün itibariyle Hamza Hamzaoğlu tarafından da tescillendi. 45 yaşındaki teknik adam, Sambacı’yı Manisa maçı kafilesine dahil ederek mücadelenin yapılacağı kente götürdü. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala Felipe Melo ile son bir görüşme daha yapacak olan Hamza hoca, büyük ihtimalle Sambacı’ya 11’de şans tanıyacak.

Hep 1 adım önde ilerledi

Takıma göre idman eksiği bulunan tecrübeli futbolcunun en azından 45 dakika boyunca deneneceği öğrenildi. Böylece ligde kalan 8 haftalık final maratonuna girilirken, Melo’nun yavaş yavaş maç kondisyonuna ulaşması hedefleniyor. Bel fıtığı ameliyatının ardından rehabilitasyon süreci için ülkesi Brezilya’ya giden Melo, burada dünyanın en iyi fizyoterapistlerinden biriyle çalışmıştı. Beklenin çok üzerinde ilerleme kaydeden Sambacı’ya Türkiye’den uyarı gitmiş, “Yetişmek için kendini riske atma” denmişti. Ancak Melo, İstanbul’a döndükten sonra da kendisine sunulan programı harfiyen uyguladı ve “Sezonu kapattı” denirken, bitime 8 hafta kala hazır hale geldi.

Oynamayı o kadar istedi ki

Yine de Melo’nun tedavisinin sürmesi gerekirken 11’e alınmasının, kendi isteği ve baskısıyla gerçekleştiği belirtiliyor. Tüm uyarılara rağmen Melo, ne pahasına olursa olsun sıradaki ilk maçta oynamak istediğini bildirince, Manisa kafilesine dahil edildi. Melo’nun nasıl bir performans ortaya koyacağı ise merak konusu.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ