MENÜ

'Şimdi sıra Fenerbahçe'de'

“Hatalı goller yedik, ama maçı çevirmesini bildik. Oyuncularımı kutluyorum” diyerek maçı özetleyen Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarı finaldeki muhtemel rakibi Fenerbahçe'ye de mesaj yolladı: Final için her şeyi yapacağız.

'Şimdi sıra Fenerbahçe'de'

Bursaspor’a oynattığı başarılı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Şenol Güneş, maç sonunda son derece mutluydu. Kupada oynanan ilk maçta da oyun üstünlüğünün kendilerinde olmasına rağmen 1-1 berabere kaldıklarını söyleyen Güneş, “Bu da rakibimizin moral değerini üst seviyelere çıkarmıştı ve umutlu olarak maça çıktılar. Bu maçta da yine oyun üstünlüğü bizdeydi, iyi başladık, iyi
pozisyonlar bulduk ama beklemeyen hatalı şekilde goller yedik. Bizim takımda maalesef başımıza gelen hadiseler” şeklinde konuştu.

3 maçımız var


Güneş, “İlk yarıda 2-0 mağlup duruma düştük oysa tam tersine en az 3-0 bizim öne geçmemiz gerekiyordu. İyi tarafımız ne olursa olsun maçı hiçbir zaman bırakmadık” dedi. Tecrübeli hoca yarı final için ise, “Muhtemelen Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Onlar ile 3 maçımız olacak, iki kupa maçı oynayacağız. Umarım bundan alnımızın akıyla çıkarız. Ama kabul etmek lazım ki onlar maça başlarken önce favori görünüyorlar, biz de bunu değiştirmek istiyoruz. Final için elimizden geleni yapacağız” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ