MENÜ

Rizespor'a Ludovic Obraniak müjdesi

Çaykur Rizespor taraftarının merakla beklediği müjdeli habere FANATİK ulaştı. Sezon başında Werder Bremen'den kiralık olarak kadroya katılan Ludovic Obraniak'la takımda kalması konusunda anlaşmaya varıldı, en kısa zamanda kulübüyle görüşmeler başlıyor.

Rizespor'a Ludovic Obraniak müjdesi

Teknik direktör Hikmet Karaman’la birlikte başarılı bir ivme yakalayan Çaykur Rizespor’da flaş gelişme... Tecrübeli hocanın ara transferde büyük uğraşlar verip takıma kiralık olarak kazandırdığı Ludovic Obraniak’ın gelecek sezon da Rize’de kalması hakkında ilk adımlar atıldı. Karaman’ın verdiği rapor doğrultusunda Polonyalı yıldızın menaceriyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındı. Süper Lig’de forma giydiği 10 karşılaşmada 2 gol, 2 asistlik bir performans sergileyen 30 yaşındaki Obraniak’ın da kariyerine Türkiye’de devam etmek istediği ve Yeşil-Mavili yöneticilere, “Evet” dediği belirtildi.
Bu gelişmenin ardından gözler Werder Bremen’e çevrildi.

Kulübü de istiyor

Karadeniz ekibi, önümüzdeki günlerde tecrübeli orta saha için Alman ekibiyle temaslara başlayacak. Kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Obraniak’ın, Werder Bremen’le ise bir yıl daha mukavelesi bulunuyor. Bu yüzden Bremen de oyuncuyu satıp gelecek sezon serbest kalmasından ise kulübe para kazandırmasını istiyor. Bu arada Fenerbahçe maçında rahatsızlanan ve kalbinde ritim bozukluğu olduğu tespit edilen Obraniak’ın tedavisinin tamamlandığı bildirildi.

Sıra Eren’le Sercan’da

Çaykur Rizespor’da dış transfer çalışmalarından önce sözleşmesi süresi azalan isimlerle masaya oturulacak. Teknik direktör Hikmet Karaman’ın bu kapsamda yönetimden kesin olarak yeni kontrat yapılmasını istediği iki isim var. 8 asistle yıldızlaşan Eren Albayrak ile 11’in vazgeçilmez ismi haline gelen Sercan Kaya’nın mukaveleleri gelecek sezonun sonunda bitiyor. Her iki oyuncunun da kafasının karışmasını istemeyen Karaman, bu oyuncularla en az ikişer yıl daha çalışmayı planlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ