MENÜ

Kevin Constant'ın önlenemeyen düşüşü

Trabzonspor'un sezon başında Milan'dan transfer ettiği Gineli oyuncunun kariyeri adeta çöküşe geçti. 2008'de Nasri ve Benzema ile birlikte Fransa'nın yıldızları arasında gösterilen Constant son yıllarda tam tersi bir görüntü çizdi.

Kevin Constant'ın önlenemeyen düşüşü

Trabzonspor’da sezon başında İtalyan devi Milan’dan büyük umutlarla transfer edilen ve yıllık 2 milyon 250 bin euroya 4 senelik sözleşme imzalayan Kevin Constant büyük bir düşüş yaşıyor.

Süper Lig’in ilk yarısında 16 haftanın 4’ünde sakatlık nedeniyle, 1 kez de Afrika Uluslar Kupası’na gittiği için formasından uzak kalmasına rağmen takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan Constant, Teknik Direktör Ersun Yanal ile yaşadığı sorun sonrası takımla antrenmana bile çıkamayacak duruma geldi.

Yıldızlar arasındaydı

İlk etapta kadro dışı bırakılan ancak daha sonra yönetimin çabalarıyla takıma dönen Gineli futbolcunun geleceği büyük bir muammaya dönüştü. 2008 yılında Fransız basını tarafından geleceğin en önemli yıldız adaylarından biri olarak lanse edilen tecrübeli oyuncu, o dönem Samir Nasri, Karim Benzema, Hatem Ben Arfa ve Jeremy Menez gibi isimlerle beraber Fransa U17 takıma davet edilmişti.

Genoa ve Milan’a transfer olarak uluslararası arenadaki şöhretini de sürdüren Constant kariyerinde ilk kez böyle bir duruma düştü. Trabzonspor Yönetimi büyük hayal kırıklığına neden olan deneyimli oyuncuyu sezon sonunda satmak için menajeriyle görüşmelere devam ediyor.

22 maç

Trabzonspor formasını 22 maçta giyen Constant, UEFA Avrupa Ligi’nde 2 gol kaydetti.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ