MENÜ

Gencer: Dilencilik yaptık

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, turizmci Tolga Cömertoğlu'nun başkan adayı olduğu yönünde söylemleri eleştirdi. Bu konuların sezon sonu görüşülmesi gerektiğini belirten Kırmızı Beyazlılar'ın patronu, "Biz şu ana kadar 18,5 milyon lira ödeme yaptık. Hiç geliri olmayan kulüp olarak bu parayı nasıl topladığımız ortada. Tüm yöneticiler bir nevi sağda solda dilencilik yaptık" dedi.

Gencer: Dilencilik yaptık

PTT 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor, sahasında oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri’nde antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular koşu, ısınma hareketleri, istasyon çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı kulüp başkanı Gültekin Gencer de izledi. Antalyaspor’un güçlü ve kaliteli bir takım olduğunu dile getiren Gencer, Denizlispor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

'Takım Şimşek'le kenetlendi'

Lig bitimine 7 hafta kaldığını anlatan Gencer, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını ve galibiyet serisi alarak, Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini söyledi. Kırmızı-Beyazlı takımda bu sezon 3. teknik direktörün görev yaptığını ifade eden Gencer, bazı şanssızlıklar nedeniyle antrenör değişikliklerine gitmek zorunda kaldıklarını anlattı. Kağıt üzerinde bakıldığında kadro yapısı ile Antalyaspor’un Süper Lig’e direkt çıkması gereken bir takım olduğunu vurgulayan Gencer, Şimşek’in göreve başlamasıyla futbolcular arasında kenetlenme oluştuğunu kaydetti.

'Derdimiz Süper Lig'e çıkmak'

Gazetecilerin, Antalyaspor’a turizmci Tolga Cömertoğlu’nun başkan adayı olduğu yönündeki duyumları hatırlatması üzerine Gencer, bu tür söylemlerin lig bitimine 7 hafta kala gündeme getirilmesini anlamsız bulduğunu belirtti. Antalyaspor’da başkan adaylığı konularının devre arası ya da sezon sonu konuşulması gerektiğine dikkati çeken Gencer, "Ben Antalya sevdalısıyım. Antalyasporluyum. Devre arası gelselerdi ve ’Bu takıma sahip çıkmak istiyoruz. Şu kadar bütçemiz var’ deselerdi, hayır demezdik. Takım ne zaman galip gelse kongre konuşuluyor, adaylar ortaya çıkıyor. Ne yapmak istiyorlar. Bu takımın galip gelmesinden rahatsız mı olunuyor. Bu memlekette takımın çıkmasından rahatsız olacak insanlar var demek ki. Hazirandaki mali genel kurulu seçimli yaparız, geçeriz. Bunlar olmayacak şeyler değil. Biz şehir küme düştü çıkarmanın derdindeyiz" diye konuştu.

'Para vermeyin' diyenler oldu

Antalyaspor’a katkı koymak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyleyen Gencer, takıma destek olmak isteyenlerle konuşabileceklerini belirtti. Gencer, şunları söyledi: "Kimden ne aldık, ne istedik her şeyi iyi biliyoruz. Aldıklarımız ortada. Rakiplerimizin de aldıkları ortada. Diğer takımların aldığı gibi şehir kaynaklarından milyonlar almıyoruz. Biz şu ana kadar 18,5 milyon lira ödeme yaptık. Hiç geliri olmayan kulüp olarak bu parayı nasıl topladığımız ortada. Tüm yöneticiler bir nevi sağda solda dilencilik yaptık. Bunu da Antalyaspor için yaptık. Bazı para verecek yerlere telefon açtık. Bizden sonra aynı kişilere telefon açıp ’Vermeyin onlara para, yardım etmeyin. Beter olsun’ diyenler oldu. Bunları konuşmuyoruz, konuşmak da istemiyoruz. Bu takıma destek olunacağına başka şeyler aranıyor."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ