MENÜ

Düzce şampiyonluğu kutladı

Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonluk yemeğinde Düzce'ye 7 yılın ardından yeniden şampiyonluk coşkusunu yaşatan isimler bir araya geldi. Gecenin sonunda temsili olarak hazırlanan şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Düzce şampiyonluğu kutladı

Avcılar Belediyespor ile oynadığı şampiyonluk maçında 1-0’lık skoru elde ederek Spor Toto 3. Lig'e çıkmayı başaran Kırmızı-Lacivertliler için Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş ev sahipliğinde şampiyonluk yemeği düzenlendi. Şampiyonluk yemeğine katılan Düzce Valisi Ali Fidan, Garnizon Komutanı Ramazan Akça, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Düzce Baro Başkanı Ali Dilber, Düzce İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Ümit, Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Düzcespor Yönetim Kurulu, Teknik Heyeti ve Oyuncu Kadrosuyla bir araya geldi.

Hedef 3. Lig'de de zirve

Şampiyonluk yemeğinde konuşan Düzcespor Takım Kaptanı Serkan Öz, Düzce Valisi Ali Fidan’a ve Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş’e teşekkür etti. Serkan Öz, Düzcespor’un aynı başarıyı Spor Toto 3. Lig'de de sürdüreceğine vurgu yaptı. En son 2008 yılındaki hizmet döneminde Düzce’ye ve Düzcespor’a şampiyonluk coşkusunu yaşatan, 7 yılın ardından aynı sevinci Düzcelilerle paylaşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, şampiyonlukta emeği geçen Düzcespor Yönetim Kuruluna, teknik heyetine, futbolcularından malzemecisine varıncaya kadar herkese teşekkür etti. Düzce’de sporun gelişeceğine dikkat çeken Başkan Keleş, "Spor Toto 3. Lig'den de şampiyon olarak çıkmayı hedefliyoruz" dedi. Düzce Valisi Ali Fidan ise başarı ve şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederek Düzcespor’a 3.Lig'de başarılar diledi. Konuşmaların ardından Kırmızı-Lacivertli futbolcular, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teşekkür plaketi takdim etti. Gecenin sonunda Düzcesporlu futbolcular ve Düzce Protokolü, temsili olarak hazırlanan 'Şampiyonluk Kupası'nı bir kez daha kaldırarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ